Business blogging / 18 decembrie 2015, București

Pro Training Mediation Intense organizeaza atelierul

Business blogging

Bucuresti, Pro Training Mediation Intense, Calea Mosilor nr. 241

18 decembrie 2015

Business blogging reprezinta o tehnica de marketing foarte utila ce foloseste blogging-ul (creare de continut pentru pagina din website numita Blog) si este, de cele mai multe ori, subestimata de antreprenori sau departamentele de marketing din Romania. Atrage vizitatori de calitate (direct interesati de continut) si genereaza multiple oportunitati de business.

Companiile B2C (business to consumer) ce practica business blogging-ul au cu 88% mai multe oportunitati de vanzari pe luna decat cele care nu aplica aceasta tehnica de marketing, iar cele B2B (business to business) cu 67% mai multe pe luna. Statisticile si studiile de marketing sunt, de la sine, graitoare privind importanta practicarii business blogging-ului, insa este esential sa se respecte o serie de criterii pentru ca eforturile sa aduca rezultatele asteptate. A avea pur si simplu un blog in website-ul dedicat afacerii dumneavoastra nu o va tranforma radical. Un blog trebuie sa fie optimizat, promovat, si, mai presus de toate, bogat in continut.

Prin workshop-ul „Business blogging” ne dorim sa evidentiem beneficiile acestei tehnici de marketing si cum va poate consolida si dezvolta afacerea. Pornind de la obiectivele de marketing (demonstrarea expertizei, educarea / informarea si motivarea audientei, castigarea unei expuneri mai mari in online etc.) veti afla cum sa construiti un plan de business blogging eficient, cum sa-l aplicati, cum sa va sporeasca oportunitatile de vanzare si cum sa nu resimtiti aceasta activitate ca pe o povara.

Pret: 350 lei (pentru mediatori si studenti – 300 lei)

Trainer: Denisa SAVU – Sales & Marketing WebArmada

Workshopul este modul al cursului autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari – Competente antreprenoriale. Cei care urmeaza toate modulele pot sustine examenul si vor primi certificatul de absolvire.


* mai multe detalii la adresa de e-mail: office@trainingpro.ro