Legislația muncii la zi. Probleme teoretice și practice / 15 aprilie 2014, București

In aprilie, specialistii se intalnesc la Camera de Comert Nationala a Romaniei cu oamenii de afaceri pentru a dezbate aspecte legate de

Legislația muncii la zi. Probleme teoretice și practice

Temele abordate, corelate la tendinte pietei in 2014, acopera o varietate mare de aspecte, elementele de teorie imbinandu-se cu aplicatiile practice. O parte importanta a intilnirii o vor reprezenta discutiile cu participantii, fiind asteptati toti cei interesati de imbunatatirea activitatii de gestiune a resurselor umane la nivelul organizatiilor.

Lectori: dna. Marilena Nicoleta Balabuti, Inspector Sef Adjunct Relatii de Munca, ITM, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si dl. Eduard Nicolau, Expert Legislatia Muncii

Cine sunt participantii? Seminarul se adreseaza atat Institutiilor Publice cat si mediului de afaceri – Administratorilor, Directorilor General, Directorilor de Resurse Umane din cadrul companiilor, reprezentand totodata o platforma de dezbatere pentru specialisti in resurse umane, avocati si manageri de resurse umane.

Pentru mai multe informatii va rugam sa descarcati documentul de la adresa http://ccir.ro/docs/lm/invitatie.pdf.

Important!
Pentru trei sau mai multi participanti din cadrul aceleiasi organizatii se acorda o reducere de 15%.
Plata se face la casieria Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, tr. III, et. 4 sau prin banca in contul CCIR – RO31 RZBR 0000 0600 0240 7957, deschis la Raiffeisen Bank SMB, Cod fiscal RO 2842250.

Participantii vor primi materiale informative, prezentari. Sunt incluse masa de pranz si gustarile.

Inscriere: Va rugam sa aveti amabilitatea de a ne transmite confirmarile de participare in scris (formularul de participare de la adresa http://ccir.ro/docs/lm/formular_participare.doc completat) si confirmarea platii (copia OP-ului), prin fax sau e-mail, cel tarziu vineri 11 aprilie 2014.

Evenimente conexe