1,215 citiri

Curs PR și relații cu mass-media – acreditat ANC / 17-30 iunie 2014, București

Euro Best Team organizeaza

Cursul PR si relatii cu mass-media
– acreditat ANC –

Sediul Euro Best Team
Bucuresti
17-30 iunie 2014

Tematica:
– Gestionarea relatiei cu mass-media
– Redactarea instrumentelor necesare comunicarii publice
– Organizarea conferintelor de presa
– Organizare evenimente speciale cu partenerii, evenimente publice, evenimente interne ale organizatiei
– Elaborarea startegiei de comunicare
– Redactarea unui comunicat de presa
– Redactarea unui discurs public
– Redactarea unei minute

Lectorul cursului este Liviu Dragoman. Acesta detine o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si relatiilor publice. A ocupat functii de conducere in structuri guvernamentale de informare si relatii publice si a detinut functia de manager pentru numeroase proiecte nationale si internationale. Este absolvent al Facultatii de drept din Craiova si a obtinut titlul de doctor la Universitatea Nationala de Aparare din Bucuresti. Este absolvent al Colegiului National de Aparare si a unor cursuri de specializare in domeniul comunicarii, relatiilor publice si gestionarii crizelor. A conceput si condus importante campanii de comunicare si relatii publice atat pentru sectorul guvernamental cat si pentru cel privat.

Desi este o ocupatie relativ recenta pe piata muncii, PR-ul s-a impus de la an la an, ajungand in prezent sa fie una din cele mai mari provocari de cariera.

Ce face un PR?

PR-ul este pionul principal al managementului in relatii cu publicul, mass-media, partenerii. El stabileste strategia si normele de comunicare atat institutionala cat si interpersonala. Un PR va sti intotdeauna cum sa aranjeze o intalnire bilaterala, o conferinta de presa, sa scrie un discurs pentru comunicarea publica, sa-l asiste si sa-i dea sfaturi managerului.

PR-ul este cel care monitorizeaza imaginea institutiei sau organizatiei si estimeaza sau gestioneaza corect situatiile de risc. Acesta colaboreaza indeaproape cu managerul general, managerul de resurse umane, managerul departamentului de marketing, pentru a stabili proceduri conexe in procesele de comunicare interne si externe.

Activitatea  responsabilului de comunicare si relatii publice este solicitanta, presupune informare si  dezvoltare permanenta, abilitati excelente de comunicare, redactare, analiza si sinteza, proactivitate.

PR-ul isi poate gasi un job atractiv intr-o agentie de publicitate, in agentii de relatii publice, in companii si organizatii, in institutii publice, in cadrul departamentului de comunicare sau isi poate dezvolta propria agentie de organizare de evenimente si alte servicii relevante domeniului.

Pentru detalii si inscrieri, accesati site-ul oficial.

Persoana de contact:
Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director formare
madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Evenimente conexe

Leave a Reply