1,590 citiri

Gala Studenților Români din Străinătate. Ediția a VI-a / 8 ianuarie 2015, București

Liga Studentilor Romani din Strainatate
organizeaza

Gala Studentilor Romani din Strainatate
Editia a VI-a

Bucuresti
8 ianuarie 2015

LSRS a dat startul concursului „Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”. Termenul limita pentru inscrieri este 15 noiembrie 2014, iar premiile vor fi decernate, ca in fiecare an, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate. Evenimentul va avea loc in data de 8 ianuarie 2015 in Bucuresti.

Excelenta in educatie
Fidela misiunii asumate de la infiintare, LSRS promoveaza tineri romani cu rezultate si realizari academice si extra-curriculare care se situeaza la un nivel inalt pe plan national si international.

Categorii de premii
Premiile vor fi acordate studentilor romani cu experienta academica si extra-curriculara la cel mai inalt nivel pentru urmatoarele categorii: „Studentul Roman al Anului din America de Nord” (un premiu pentru nivelul universitar si un premiu pentru nivelul post-universitar), „Studentul Roman al Anului din Europa” (un premiu pentru nivelul universitar si un premiu pentru nivelul post-universitar), „Studentul Roman al Anului de pe alte Continente”, „Studentul Roman Erasmus al Anului”, „Studentul Anului in Romania”, „Premiul Special in Arte”. Toate candidaturile, cu exceptia celei pentru „Studentul Anului in Romania”, vor participa automat in competitia pentru Marele Premiu „Studentul Roman al Anului in Strainatate”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toti studentii romani care au studiat in strainatate in anul universitar 2013-2014, indiferent de aria geografica si domeniul de studiu.

Conditii de participare
Candidatii se pot inscrie in concurs online, pana la data de 15 noiembrie 2014. Acestia sunt invitati să consulte documentele complete despre competitie, criteriile de jurizare si procedura de aplicatie aici. Pentru informatii suplimentare legate de Concurs, cei interesati sunt rugati sa trimita un email la adresa studentulanului@lsrs.ro.

Jurizarea candidatilor se va desfasura in două etape. Preselectia va fi realizata de catre laureatii editiilor anterioare ale Galei LSRS, iar selectia finala de catre un juriu format din personalitati ale mediului academic, sectorului public, societatii civile si mediului de afaceri. In cazul premiului Special in Arte, jurizarea va fi realizată de catre experti consacrati ai acestui domeniu.

Cea de-a sasea editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate marcheaza in acelasi timp aniversarea a sase ani de activitate a LSRS. Proiectele derulate de LSRS au ca obiectiv principal să ofere studentilor romani din strainatate un cadru de dialog si recunoastere prin sustinerea intereselor acestora si promovarea meritelor lor in societatea romaneasca actuala. LSRS incurajeaza păstrarea legaturii cu Romania si promovarea unei imagini pozitive a tarii noastre peste hotare, prin intermediul acestor modele de excelenta si profesionalism.

Toti cei interesati sa ia parte la o seara de Gala in data de 8 ianuarie 2015 sunt invitati sa isi rezerve gratuit un loc prin completarea formularului de participare. Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de inscrieri.

Persoane de contact
Oana Frant
Coordonator Gala LSRS 2015
e-mail: oana.frant@lsrs.ro
tel: 0726 712 223

Alexandra Sasu
Vicepresedinte Comunicare
e-mail: alexandra.sasu@de.lsrs.ro
tel: 0726 339 256


Evenimente conexe

Leave a Reply