2,405 citiri

Admitere Magistratură 2015 / 9 ianuarie 2015, București

Euro Best Team
organizeaza seminarul

Admitere Magistratura 2015

Hotel Intercontinental
Bucuresti
9 ianuarie 2015

Seminarul va avea sesiuni demonstrative pentru toate probele de concurs sustinute in vederea admiterii la Institutul National al Magistraturii: proba juridica, rationament logic si interviu, dar si o sesiune tehnica privind modalitati eficiente de pregatire si organizare a materiilor necesare concursului.

Participarea este gratuita, iar intrarea se va face in limita locurilor disponibile in sala.

Participantii la seminarul din data de 9 ianuarie 2015, Hotel Intercontinental Bucuresti, se vor inscrie la curs cu 3900 lei.

Atentie! Locurile sunt limitate, iar rezervarea la curs se poate face inclusiv pana la inceperea seminarului.

Beneficii
– obtinerea de informatii valoroase privind o pregatire eficienta in conditii de concurenta maxima;
– deprinderea abilitatilor de organizare personala, astfel incat candidatul sa poata sa acopere intreaga materie ceruta la concurs;
– deprinderea abilitatilor de citire, interpretare si solutionare a grilelor;
– deprinderea abilitatilor de sustinere a unui interviu in fata comisiei de concurs;
– deprinderea abilitatilor de rezolvarea a exercitiilor si grilelor de la proba de rationament logic.

Traineri:
Conf. univ. dr. Emilian Stanisor este procuror de cariera, lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, specialist in drept penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate. Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti. Emilian Stanisor a fost lector al Institutului National al Magistraturii, iar in prezent preda disciplinele Drept penal si Drept procesual penal in cadrul programelor de pregatire pentru admitere la magistratura si INM organizate de Euro Best Team.

Lector Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului si are o bogata experienta didactica la Universitatea din Bucuresti – Facultatea de Drept si in invatamantul universitar privat. A fost judecator timp de 15 ani si a indeplinit functia de magistrat-asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie. In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in drept civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.

Lector Livia Moharta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea din Bucuresti). Livia detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor – este cercetator DICE (proiect internaţional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra.

Lector dr. Ionel Moharta este psihosociolog, doctor in psihologie, cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si psihoterapie analitica. Este autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei. Este Vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala cu o experienta de peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.

:: formularul de inscriere

Persoana de contact:
Andreea Arcan, tel: 0726.615.538

Evenimente conexe

Leave a Reply