Cursul Complet de Pregătire pentru Examenul de Magistratură şi INM 2015

LUPU & PARTNERS
departamentul Cursuri
organizează

Cursul Complet de Pregătire pentru Examenul de Magistratură şi INM

Obiectivul şi scopul acestui curs este de a te ajuta să înţelegi soluţionarea subiectelor din sesiunile anterioare, de a înţelege legislaţia în vigoare astfel încât să rezolvi subiectele de anul acesta fără a întâmpina greutăţi.

Academia LUPU & PARTNERS organizează Cursul Complet de Pregătire pentru Examenul de Magistratură și INM în următoarele orașe:
București – 9 mai – 14 iunie 2015 și 12 iunie – 26 iulie 2015
Brașov – martie 2015
Cluj-Napoca – martie 2015
Constanța – martie 2015
Iași – martie 2015
Timișoara – martie 2015.

Cursul este organizat în 6 module susţinute de cei mai buni experţi şi profesori din Bucureşti şi Braşov pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la Magistratură şi INM, exact cum este prevăzută pe site-ul instituţiei:
– Drept Civil
– Drept Penal
– Procedură Civilă
– Procedură Penală
– Raţionament Logic
– Interviu.

Obiectivele cursului:
– Un program de studiu complet care te va ajuta să te pregăteşti pentru examenul de Magistratură şi INM.
– O perspectivă clară asupra probelor de examinare: proba juridică, cea de raţionament logic şi interviu.
– Evaluarea şi autoevaluarea pe tot parcursul pregătirii.
– Recapitularea activă a materiilor de curs.
– Identificarea şi clarificarea diferenţelor dintre vechile şi noile coduri.
– Înţelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs.
– Dezbateri, studii de caz, aplicaţii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare.
– Sfaturi şi tehnici de la profesori/experţi renumiţi din Bucureşti şi Braşov pentru a-ţi îmbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului.
– Deprinderea tehnicilor de abordare şi soluţionare a diferitelor tipuri de exerciţii corespunzătoare fiecărei parţi a examenului de Magistratură şi INM (grile, întrebări deschise, etc.).
– Simularea examenului de admitere.

Structura cursului:
Cursul se desfăşoară pe parcursul a 6 weekenduri, sub formă de întâlniri bilunare (vineri, sâmbătă, duminică) de 6-8 ore/zi, în weekend.
În total, sunt peste 100 de ore intensive, structurate şi adaptate în aşa fel încât să corespundă cerinţelor concursurilor pentru admiterea la INM organizate în ultimii doi ani.

În ultimul weekend va fi simulat examenul de admitere la INM printr-o serie de 3 examene astfel încât, la final, vom putea analiza experienţa ta de la examen şi vei primi o evaluare personalizată. Această simulare este o parte importantă a pregătirii pentru examen. Nu vom testa numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul individului în ansamblu, când acesta este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Împreună cu Tatu Adina, vei învăţa cum să fii în cea mai bună formă a ta la examen pentru a putea să faci performanţă şi să reuşeşti să exprimi toate cunoştinţele pe care le-ai acumulat în decursul pregătirii tale. Această parte din curs este introdusă recent şi te va ajuta să eviţi stresul şi emoţiile survenite în urma unei astfel de evaluări. Cu ajutorul unor astfel de metode vei putea avea un randament maxim la examen.

Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formată din profesori universitari, practicieni şi magistraţi din Bucureşti şi Braşov, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică:

Drept CivilTrif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. univ. dr. în cadrul Universităţii “George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov şi Dumitraşcu Ramona – avocat – Baroul Bucureşti, formator în domeniul dreptului.

Drept procesual civilTrif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. univ. dr. în cadrul Universităţii “George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.

Drept penal şi drept procesual penal: conf. univ. dr. Constantin Duvac

Raţionament Logic: lector Sorin Costreie

Interviu: Ruxandra Foloștină, expert psiholog definitiv, doctor în psihologie.

Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Magistratură şi INM.

Beneficii:
– Acces la cei mai buni experţi şi profesori din Bucureşti şi Braşov
– O echipă de lectori formată numai din magistraţi în activitate, formatori INM şi SNG, cadre didactice de renume, psihologi cu experienţă în cadrul examenelor de admitere la INM
– Pregătire completă şi intensivă pentru toate probele de concurs
– Înţelegerea noutăţilor şi modificărilor legislative apărute recent
– Suport de curs complet
– Îndrumare pentru înscrierea la examen
– O locaţie de curs ultramodernă şi accesibilă ca mijloace de transport
– Diplomă de participare
– Cazare pe durata cursurilor (pentru cei care nu sunt din localitate oferim cazare la preţuri mai mult decât acceptabile).

Preţul cursului este de 6.400 lei.
Cei care se înscriu acum vor beneficia de preţul de 5.500 lei de persoană în limita locurilor disponibile (primii 10 cursanţi).

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online + trimiterea unei copii CI/BI pe adresa de e-mail alexandra@lupupartners.ro.

Persoana de contact
Alexandra Constantinescu
tel: 0766.056.807/021.367.00.70
e-mail: alexandra@lupupartners.ro

Evenimente conexe