Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Barou 2015

LUPU & PARTNERS
departamentul Cursuri
organizează

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Barou

Cursul este destinat celor care vor să susţină examenul de admitere în Barou în anul 2015 şi doresc să se pregătească temeinic.

Academia LUPU & PARTNERS organizează Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Barou în următoarele orașe:
București – 15 mai – 14 iunie 2015 și 19 iunie – 24 iulie 2015
Brașov – martie 2015
Cluj-Napoca – martie 2015
Constanța – martie 2015
Iași – martie 2015
Timișoara – martie 2015.

Obiectivul şi scopul acestui curs este de a te ajuta să înţelegi soluţionarea subiectelor din sesiunile anterioare, de a înţelege legislaţia în vigoare astfel încât sa rezolvi subiectele de anul acesta fără a întâmpina greutăţi.

Cursul este structurat în 6 module susţinute de cei mai buni practicieni, magistraţi în activitate, cadre universitare, psihologi din Bucureşti şi Braşov pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la Barou, dar şi pentru a te ajuta să îţi consolidezi încrederea în tine şi stăpânirea de sine în cadrul unui examen atât de complex:
– Drept Civil
– Drept Penal
– Procedură Civilă
– Procedură Penală
– Organizarea şi Exercitarea profesiei de Avocat
– Pregătire psihologică.

Lectorii ce vor susţine aceste cursuri au o vastă experienţă în ceea ce priveşte examenul de admitere în Barou şi te vor pregăti pentru dificultăţile din subiecte care te pot depuncta.

Obiectivele cursului
– Un program de studiu complet care te va ajuta în pregătirea susţinerii examenului de admitere în Barou
– O perspectivă clară şi concisă asupra celor 5 materii juridice din care se dă examenul
– Studii de caz şi exerciţii care să te ajute în obţinerea unui răspuns pozitiv la examen
– Sfaturi şi tehnici de la profesori/experţi/magistraţi renumiţi din Bucureşti pentru a-ţi îmbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului
– Exersarea grilelor de concurs
– Metode complexe de consolidare a încrederii în sine şi a susţinerii acestui examen.

Structura cursului
Cursul se desfăşoară pe durata a 6 weekenduri, sub formă de întâlniri bilunare (vineri, sâmbătă, duminică) de 6-8 ore/zi, în weekend. În total, sunt peste 110 de ore intensive de curs, structurate în aşa fel încât să îţi ofere cea mai bună pregătire pentru examenul de admitere în Barou. O dată la două săptămâni, în weekend, timp de 12 săptămâni, ne vom întâlni pentru modulele juridice, câte unul la fiecare întâlnire. Între întâlniri este pauză de două săptămâni pentru ca tu să te poţi pregăti teoretic la fiecare materie.

În ultimul weekend vom simula examenul de admitere în Barou. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simulare sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul individului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Împreună cu Tatu Adina, vei învăţa cum să fii în cea mai bună formă a ta la examen pentru a putea să faci performanţă şi să reuşeşti să exprimi toate cunoştinţele pe care le-ai acumulat în decursul anului (anilor). Aceasta este una dintre părţile de curs pe care le-am introdus recent şi care va evita ca după examen să simţi că nu ai fost “în apele tale” şi că puteai să te descurci mai bine de atât. În schimb, utilizând metodele prezentate, vei da randament maxim la examen şi vei şti că ai făcut tot ce ţine de tine pentru a reuşi.

Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formată din profesori universitari, practicieni şi magistraţi din Bucureşti şi Braşov, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică

Drept CivilTrif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. univ. dr. în cadrul Universităţii “George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov şi Dumitraşcu Ramona – avocat – Baroul Bucureşti, formator în domeniul dreptului.

Drept procesual civilTrif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. univ. dr. în cadrul Universităţii “George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.

Drept penal şi drept procesual penal: conf. univ. dr. Constantin Duvac, doctor în drept, specializarea drept penal, Conferenţiar Universitar la Facultatea de Drept a Universităţii Româno-Americane din Bucureşti.

Organizarea profesiei de avocat: Dumitraşcu Ramona – avocat – Baroul Bucureşti, formator în domeniul dreptului.

Pregătire Psihologică: Ruxandra Foloștină, expert psiholog definitiv, doctor în psihologie.

Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Magistratură şi INM.

Beneficii:
– Acces la cei mai buni experţi şi profesori din Bucureşti şi Braşov
– Pregătire completă, pentru toate probele de concurs
– Înţelegerea noutăţilor legislative apărute recent
– O pregătire performantă şi adaptată nevoilor tale
– O locaţie de curs ultramodernă
– O comunitate formată din persoane cu interese comune
– Diplomă de participare
– Cazare pe durata cursurilor (pentru cei care nu sunt din localitate oferim cazare la preţuri mai mult decât acceptabile.

Prețul cursului este de 5.900 lei.
Cei care se înscriu acum beneficiază de preţul de 5.100 lei de persoană în limita locurilor disponibile (primii 10 cursanţi).

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online + trimiterea unei copii CI/BI pe adresa de e-mail alexandra@lupupartners.ro.

Persoana de contact
Alexandra Constantinescu
tel: 0766.056.807/021.367.00.70
e-mail: alexandra@lupupartners.ro

Evenimente conexe