Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Notariat 2015

LUPU & PARTNERS
departamentul Cursuri
organizează

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Notariat

Acesta este primul curs din ţară care are ca şi lectori renumiţi magistraţi, formatori la INM şi notari în activitate, cadre universitare de renume. Cursul a apărut la solicitarea doritorilor de a se pregăti într-un cadru organizat şi bine structurat pentru toate probele examenului de admitere în notariat.

Academia LUPU & PARTNERS organizează Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Notariat în următoarele orașe:
București – 15 mai – 5 iunie 2015 și 19 iunie – 10 iulie 2015
Brașov – martie 2015
Cluj-Napoca – martie 2015
Constanța – martie 2015
Iași – martie 2015
Timișoara – martie 2015.

Cursul s-a bucurat de succes imediat, mai ales datorită echipei de lectori, dar şi pentru faptul că a răspuns unei nevoi reale în procesul de pregătire.

Obiectivul cursului intensiv de pregătire este menit să ofere un ajutor complex pentru examenul de admitere şi este conceput astfel încât, în urma sa, candidaţii să fie pregătiţi pentru a trece cu succes examenul şi a obţine titulatura de notar stagiar.

Avantajele participării la acest curs sunt:
– Sprijin de la experţi în domeniu cu experienţă practică şi academică, atât în învăţământ universitar, cât şi în susţinerea unor astfel de cursuri (Barou, Magistratură, Şcoala Naţională de Grefieri, Institutul Naţional Notarial).
– Explicarea noutăţilor legislative şi ale părţilor dificile din materia dreptului civil şi legislaţiei notariale.
– Rezolvarea de speţe, exerciţii şi grile, argumentarea acestora, oferirea de explicaţii complete şi consolidate pe experienţa anilor de activitate.
– Evaluare şi explicaţii personalizate date de către lectorii cursului fiecărui participant în parte.
– Abordarea tuturor tipurilor de exerciţii specifice examenului scris.
– Pregătirea probei orale a examenului, probă ce nu se poate învăţa sau deprinde individual, decât prin exerciţii şi simulări asistate de un specialist.

Evaluarea rezultatului obţinut la simularea acestui examen se va face pentru fiecare candidat în parte, cuprinzând o descriere detaliată a deficienţelor, dar şi a progreselor obţinute în urma susţinerii acestui curs. Din curs face parte şi modulul de Pregătire a Examenului Oral, în cadrul căruia vei învăţa diverse tehnici de învingere a emoţiilor şi stresului unui examen oral.

Structura cursului:
Acest curs intensiv se desfăşoară pe parcursul a 5 weekenduri, câte 6-8h/zi. Cursul este unul intensiv şi se axează în special pe partea practică, dar se insistă şi pe partea teoretică acolo unde este nevoie.

În ultimul weekend vom simula examenul de admitere în Notariat. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simulare sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul individului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Ce îţi oferă acest curs faţă de altele?
– Lectori magistraţi și notari în activitate, cadre universitare şi formatori la INM şi SNG, psihologi de renume dispuşi să te înveţe toate trucurile posibile pentru a trece cu succes un examen atât de important fără emoţii şi fără teama unui eşec
– Un program de studiu complet care cuprinde atât pregătirea pentru examenul scris cât şi pentru cel oral, pregătire menită să te ajute în obţinerea rezultatelor dorite la examenul de admitere în Notariat
– O perspectivă clară
– Studii de caz şi exerciţii interactive
– Sfaturi şi tehnici pentru a-ţi îmbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului
– Exersarea modalităţii de abordare a diferitelor tipuri de exerciţii ale examenului (subiecte grilă, examen oral).

Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formată din profesori universitari, practicieni şi magistraţi din Bucureşti şi Braşov, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică:

Drept Civil: Trif Roxana Maria – fost magistrat – judecător Curtea de Apel Braşov, conf. univ. dr. în cadrul Universităţii “George Bariţiu“, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.

Pregătire Probă Orală: Ruxandra Foloștină, psiholog – Doctor psiholog în cadrul Universității din București.

Legislaţie Notarială: Vasilica Crăciun – cadru universitar şi notar.

Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Notariat.

Alte beneficii:
– Acces la cei mai buni experţi şi profesori din Bucureşti şi Braşov
– Pregătire completă, pentru toate probele de concurs
– Înţelegerea noutăţilor legislative
– O pregătire performantă şi adaptată nevoilor tale
– Suport de curs complet
– O locaţie de curs ultramodernă
– Apă şi gustări la discreţie
– Cazare pe durata cursurilor (pentru cei care nu sunt din localitate oferim cazare la preţuri mai mult decât acceptabile)
– O comunitate formată din persoane cu interese comune
– Diplomă de participare.

Preţul cursului este de 4.300 lei.
Cei care se înscriu acum vor beneficia de preţul de 3.500 lei de persoană în limita locurilor disponibile (primii 10 cursanţi).

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online + trimiterea unei copii CI/BI pe adresa de e-mail alexandra@lupupartners.ro.

Persoana de contact
Alexandra Constantinescu
tel: 0766.056.807/021.367.00.70
e-mail: alexandra@lupupartners.ro

Evenimente conexe