Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere la Şcoala Naţională de Grefieri 2015

LUPU & PARTNERS
departamentul Cursuri
organizează

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere la Şcoala Naţională de Grefieri

Acesta este primul curs de acest fel din ţară, fiind singurii care am creat acest curs pentru cei care doresc un sprijin, un ajutor în vederea pregătirii examenului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri. Cursul, pe lângă faptul că este o premieră la nivel naţional, are, ca şi lectori, renumiţi magistraţi, cadre universitare de renume.

Academia LUPU & PARTNERS organizează Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere la Școala Națională de Grefieri în următoarele orașe:
București – 13 martie – 5 aprilie 2015
Brașov – martie 2015
Cluj-Napoca – martie 2015
Constanța – martie 2015
Iași – martie 2015
Timișoara – martie 2015.

Cursul a apărut la solicitarea doritorilor de a se pregăti într-un cadru organizat şi bine structurat, pentru toate probele examenului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri.

Cursul s-a bucurat de succes imediat, mai ales datorită echipei de lectori, dar şi pentru faptul că a răspuns unei nevoi reale în procesul de pregătire.

Obiectivul cursului intensiv de pregătire este menit să ofere un ajutor complex pentru examenul de admitere şi este conceput astfel încât, în urma sa, candidaţii să fie pregătiţi pentru a trece cu succes examenul şi a obţine titulatura de grefier.

Avantajele participării la acest curs sunt:
– Sprijin de la experţi în domeniu cu experienţă practică şi academică, atât în învăţământ universitar, cât şi în susţinerea unor astfel de cursuri (Barou, Magistratură, Şcoala Naţională de Grefieri, Institutul Naţional Notarial).
– Explicarea noutăţilor legislative şi ale părţilor dificile din materia procedurii civile, procedurii penale.
– Deprinderea abilității de a “ghici” părțile din materie pretabile pentru subiecte de examen.
– Rezolvarea de speţe şi exerciţii într-un mediu dinamic, argumentarea lor, schimbul de idei şi oferirea de explicaţii complete şi consolidate pe experienţa anilor de activitate.
– Feedback şi explicaţii personalizate date de către lectorii cursului fiecărui participant în parte, interactivitatea cursului şi numărul restrâns de participanţi.
– Abordare tuturor tipurilor de exerciţii specifice examenului scris.

Care este structura cursului?
– parte teoretică: procedura civilă, procedura penală şi organizarea judiciară
– tehnici de soluţionarea a exerciţiilor de concurs
– abordarea noutăţilor legislative – comparative noile şi vechile coduri de procedură
– simularea examenului scris
– feedback personalizat.

Feedback-ul rezultatului obţinut la simularea examenului se va face pentru fiecare candidat în parte, în particular, şi va cuprinde o descriere amănunţită a deficienţelor, dar şi a progreselor obţinute în urma susţinerii prezentului curs.

Cursul abordează, în prima fază, partea teoretică, cu accent pe acele părţi din bibliografie mai dificile, care creează mereu confuzii printre candidaţi. După parcurgerea părţii teoretice, se va trece la soluţionarea exerciţiilor de concurs, după modelul din anii trecuţi, precum şi cel de la alte examene asemănătoare (admitere în barou, magistratură sau la INM).

Structura cursului:
Acest curs intensiv se desfăşoară în weekend, pe parcursul a 5 weekenduri, câte 6-8h/zi. Cursul este unul intensiv şi se axează în special pe partea practică, dar se insistă şi pe partea teoretică acolo unde este nevoie.

În ultimul weekend vom simula examenul de admitere. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simulare sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul individului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Ce îţi ofertă acest curs faţă de altele?
– Lectori magistraţi în activitate, cadre universitare şi formatori la SNG, psihologi de renume dispuşi să te înveţe toate trucurile posibile pentru a trece cu succes un examen atât de important fără emoţii şi fără teama unui eşec
– Un program de studiu complet care cuprinde și pregătirea pentru examenul scris, pregătire menită să te ajute în obţinerea rezultatelor dorite la examenul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri
– O perspectivă clară şi concisă asupra tematicii examenului
– Studii de caz şi exerciţii interactive
– Sfaturi şi tehnici pentru a-ţi îmbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului
– Exersarea modalităţii de abordare a diferitelor tipuri de exerciţii ale examenului
– Metode de a-ţi consolida încrederea în sine şi în reuşita la examen.

Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formată din profesori universitari, practicieni şi magistraţi din Bucureşti şi Braşov, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică:

Drept procesual civil: Trif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. univ. dr. în cadrul Universităţii “George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.

Drept penal şi drept procesual penal: Radu Cîrlan – avocat în cadrul Baroului Bucureşti cu experienţă de peste 12 ani în domeniul dreptului penal (trafic de influenţă, infracţiuni comerciale), bun practician şi teoretician al dreptului procesual penal.

Organizare judiciară: Trif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. univ. dr. în cadrul Universităţii “George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.

Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri.

Alte beneficii:
– Acces la cei mai buni experţi şi profesori din Bucureşti şi Braşov
– Pregătire completă, pentru toate probele de concurs
– Înţelegerea noutăţilor legislative
– O pregătire performantă şi adaptată nevoilor tale
– Suport de curs complet
– O locaţie de curs ultramodernă
– Apa şi gustări la discreţie
– Cazare pe durata cursurilor (pentru cei care nu sunt din localitate oferim cazare la preţuri mai mult decât acceptabile)
– O comunitate formată din persoane cu interese comune
– Diplomă de participare.

Preţul cursului este de 3.900 lei.
Cei care se înscriu acum vor beneficia de preţul de 3.200 lei de persoană în limita locurilor disponibile (primii 10 cursanţi).

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online + trimiterea unei copii CI/BI pe adresa de e-mail alexandra@lupupartners.ro

Persoana de contact
Alexandra Constantinescu
tel: 0766.056.807/021.367.00.70
e-mail: alexandra@lupupartners.ro

Evenimente conexe