Conferința națională Cariera ta în HR, ediția a II-a / 20 februarie 2015, București

RENTROP & STRATON
organizează

Conferinta nationala

Cariera ta in HR, editia a II-a

Marshall Garden Hotel, Bucuresti
20 februarie 2015

Evenimentul de elita, rezervat profesionistilor, a ajuns la editia a II-a si se bucura de un prestigiu deosebit in mediul economic si de afaceri din Romania. Si asta gratie mai multor factori:
1. Experienta organizatorilor
2. Competenta si profesionalismul lectorilor
3. Calitatea informatiilor oferite (in contextul actual, orice “secret” de HR dezvaluit de specialisti este nu numai util, ci si extrem de oportun)
4. Locatia de lux (Hotel Marshall Garden, Bucuresti)
5. Atmosfera “cu greutate”, generata atat de numarul masiv de participanti (peste jumatate din locuri s-au ocupat in prima zi de inscrieri), cat si de profesionalismul acestora – directori HR de la mari companii, juristi, consultanti, manageri.

Programul evenimentului:
10:00: Intampinarea participantilor
Sesiunea I
10:30-11:15: Dragos Popescu ,HR ca functie de business. De ce sta managerul HR la stanga Tatalui?
11:15-12:00: Corina Neagu, Brandul personal vs. brandul de angajator. Cum le impletim si cat de mult conteaza imaginea in business?
12:00-12:30: Coffebreak
Sesiunea II
12:30-13:15: Mihaela Feodorof, Mersul pe sarma sau o cariera in HR?
13:15-14:00: Sorin Faur, High Performing Organizations si Engagement: Construieste o cultura organizationala centrata pe angajament si implicare
14:00-14:30: Networking.

Participarea este gratuita, dar se aplica taxa de rezervare de 100 de lei, care va fi returnata sub forma unui Voucher in valoarea de 50 de lei pentru achizitionarea de produse specializate + 3 lucrari de exceptie oferite de Rentrop & Straton:
1. 33 instrumente pentru un management de succes (CD), autor consultant HR Flaviu Pop;
2. Puterea in actiune, autor Jo Owen;
3. Nu lua ultima gogoasa, autor Judith Bowman.

Motive pentru participarea la conferinta
Apar instrumente moderne, aplicate cu succes in mediile de business din SUA si din vestul Europei, apar noi strategii si tendinte, si, pentru constituirea unei cariere prestigioase in HR, este vitala cunoasterea tuturor acestor instrumente, strategii, tendinte. Multe dintre ele scutura din temelii vechile principii de management HR si uneori sunt greu de inteles de catre managerii traditionalisti. Aici intervin lectorii care vor participa la conferinta. Desi fac parte din acelasi domeniu, ei au o experienta si o abordare diferite, bazate pe experienta lor in companii multinationale.

:: formularul de inscriere

Evenimente conexe