Curs postuniversitar: Dreptul Muncii și Securității Sociale / 24 aprilie – 30 iunie 2015, București

Universitatea Ecologica din Bucuresti
in parteneriat cu
Uniunea Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii si
LEXAcademy
organizeaza

Cursul postuniversitar
Dreptul Muncii si Securitatii Sociale

Bucuresti
24 aprilie – 30 iunie 2015

Cursul este cotat cu 30 de credite universitare si cu 20 de puncte profesionale pentru avocati

Cursurile postuniversitare se adreseaza atat expertilor in legislatia muncii, avocatilor sau juristilor, cat si altor categorii de specialisti care doresc sa-si completeze formarea profesionala: practicieni in RU (inspectori resurse umane, manager resurse umane), inspectori de munca, lichidatori, mediatori, etc.

Inscrierile se realizeaza in perioada 16 februarie – 24 aprilie 2015.

La acest program se pot inscrie absolventii cu diploma de licenta, indiferent de specializarea absolvita.

Programul este structurat pe parcursul unui semestru universitar avand o durata de 160 de ore, structurat pe module. De regula, cursurile se vor desfasura in ultima parte a saptamanii, dupa cum urmeaza:
– Vinerea, in intervalul orar 16:00-20:00
– Sambata, in intervalul orar 09:00-14:00.

Programul debuteaza in cel de-al doilea semestru al anului universitar 2014-2015, cursurile efectiv incepand in data 24 aprilie 2015

Cursul va avea un puternic caracter interactiv. Studiile de caz sunt selectate din practica judiciara in materia litigiilor de munca. Vor fi prezentate spete relevante solutionate de catre instantele de judecata, precum si spete intalnite in practica de catre participantii la curs.

Prof. univ. dr. honoris causa Alexandru TICLEA , lector univ. dr. Laura GEORGESCU si presedintele UNELM drd. Corneliu BENTE vor ghida participantii in solutionarea problemelor de drept individual al muncii, drept colectiv al muncii, concedieri, cercetare disciplinara etc.

Planul de invatamant cuprinde urmatoarele discipline:
– Dreptul colectiv al muncii
– Dreptul individual al muncii
– Raspunderea juridica in raporturile de munca
– Jurisdictia muncii
– Dreptul securitatii sociale.

Dupa absolvirea programului postuniversitar se va elibera un certificat de atestare a competentelor, insotit de un supliment descriptiv al programului eliberat de catre Ministerul Educatiei Nationale prin Universitatea Ecologica din Bucuresti.

Cursul se va finaliza prin sustinerea unui proiect.

Locul de desfasurare: Cursurile vor avea loc la sediul Universitatii Ecologice din Bucuresti, Bd. Vasile Milea nr. 1G, Bucuresti.

Inscriere: Dosarele de inscriere se vor depune la sediul LexAcademy, din incinta Electromagnetica Business Park, Bucuresti, sect 5, Calea Rahovei nr. 266-268 sau la secretariatul Facultății de Drept al Universității Ecologice din București, Bd. Vasile Milea nr. 1G, sector 6.

Informatii suplimentare se pot obtine la adresa de e-mail: adrian.bucur@unelm.ro sau/si la nr. de telefon 0720.548.029 și pe www.lexacademy.ro.

Pret: Taxa de participare la curs este de 1.700 lei, platibila in doua transe (la inscriere si la jumatatea cursului).

Nota: Persoanele care deja au absolvit cursul de specializare in profesia de Expert Legislatia Muncii, dar care nu au o pregatire juridica, prin absolvirea acestui curs postuniversitar, au sansa de a profesa conform standardului ocupational.

Punctele profesionale pentru avocati se vor obtine prin publicarea lucrarii de absolvire a cursului (in conditiile de publicare a articolelor stabilite de editura) in Revista Romana de Dreptul Muncii, editura Wolters Kluwer (Indexare: HeinOnline, EBSCO, ProQuest), in conformitate cu Hotararea UNBR nr. 14/2008 privind pregatirea profesionala continua a avocatilor, pct. c):
„Avocatilor cu activitate publicistica juridica li se vor recunoaste, pentru fiecare articol publicat, un numar de 10 ore de pregatire profesionala, daca articolul se publica intr-o revista de circulatie locala, 20 de ore de pregatire profesionala continua pentru articolele publicate in reviste de circulatie si recunoastere nationala si 30 de ore de pregatire profesionala pentru avocatii cu activitate publicistica internationala.”

Evenimente conexe