1,342 citiri

Conferință a profesorului Valeriu Stoica la Facultatea de Drept din Timișoara / 3 aprilie 2015, Timișoara

Universitatea de Vest din Timișoara
organizează conferința

Studenții de azi, profesioniștii de mâine

Amfiteatrul A01, Universitatea de Vest din Timișoara
Timișoara
3 aprilie 2015
09:00

Partener media: JURIDICE.ro

Universitatea de Vest din Timișoara implementează proiectul Studenții de azi, profesioniștii de mâine, prin care peste 800 de studenți din UVT vor fi sprijiniți în tranziția de la școală la viața activă, prin sesiuni de consiliere în carieră.

Proiectul se adresează și studenților Facultății de Drept, motiv pentru care vă încurajăm să vă înscrieți în proiect și să luați parte la toate activitățile organizate pentru voi.

Prima activitate din cadrul proiectului la care vă invităm să luați parte este Conferința de Management al carierei, ce va avea loc în data de 3 aprilie 2015, ora 09:00, în Amfiteatrul A01, la UVT.

Invitatul conferinței va fi Valeriu Stoica (fost ministru al Justiției, politician, avocat și profesor de drept civil).

Înscriere:
Pașii pe care trebuie să îi faceți pentru participare sunt simpli:
– Vă creați un cont pe www.cariera.uvt.ro;
– Vă completați profilul și formularul de înregistrare în grupul țintă, astfel încât să apară că l-ați completat 100% – dacă nu este completat în totalitate nu veți putea înainta la pasul următor;
– În partea stângă a paginii, la PROGRAMARE ACTIVITĂȚI veți găsi opțiunea CONFERINȚE DE MANAGEMENT AL CARIEREI – dați click;
– Va apărea calendarul unde veți găsi conferința – dați click pe ziua unde apare conferința voastră, iar mai apoi încă un click pe butonul PROGRAMEAZĂ-TE.

Important:
Sa nu uitați să aduceți la conferință:
– Copie după CI;
– Copie după carnetul de student;
– Formular de cont bancar – unde se va vira subvenția.

Pe lângă experiența frumoasă pe care o veți câștiga prin participarea la proiect, toți veți primi și o subvenție în valoare de 500 lei, iar cazurile sociale 1.000 lei, la finalul activităților proiectului.

Contact:
E-mail: cariera@e-uvt.ro

Evenimente conexe

Leave a Reply