972 citiri

Întreprinzătorul în firma internațională / 3 aprilie 2015, București

Centrul de Oratorie si Dezbateri din cadrul Universitatii Romano-Americane,
in parteneriat cu Centrul de Economie Politica si Afaceri Murray Rothbard si Centrul de Cercetare in Relatii Economice Internationale,
organizeaza
atelierul de lucru

Intreprinzatorul in firma internationala

Sala Senatului a Universitatii Romano-Americane
3 aprilie 2015
16:00

2015-03-24-COD-WsSAAtelierul de lucru este axat pe cartea “Intreprinzatorul in firma internationala. O teoretizare in traditia Scolii Austriece“.

Activitatea este gratuita si deschisa oricarui student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de provenienta. Reprezentanti ai mediului de afaceri, din orice domeniu, sunt de asemenea invitati sa participe. Participarea presupune apartenenta la grupul-tinta al proiectului. Studentii, masteranzii trebuie sa completeze un formular de grup-tinta (disponibil la organizatori) in cazul in care deja nu sunt inscrisi in proiectul POSDRU/156/1.2/G/132920. Cadrele didactice si reprezentantii mediului de afaceri trebuie sa completeze un acord de colaborare in cadrul proiectului.

Principalii invitati ai evenimentului sunt:
Vladimir Topan – Presedinte al Institutului Ludwig von Mises Romania
Dragos Bigu – Departamentul de Filosofie si Stiinte Socioumane, ASE Bucuresti
Costea Munteanu – Departamentul de Relatii Economice Internationale, ASE Bucuresti
Aurelian Dochia – Analist economic.

Activitatea este organizata in cadrul proiectului “SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii”, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimente conexe

Leave a Reply