846 citiri

Justiția în România. Ediția a VI-a / 31 martie – 2 aprilie 2015, București

ELSA București
organizează conferința

Justiția în România
Ediția a VI-a

Facultatea de Drept, Universitatea din București
31 martie – 2 aprilie 2015
09:00

Edițiile precedente s-au bucurat de un real succes, datorită abordării unor teme care și-au propus să analizeze cele mai recente modificări intervenite în cadrul legislativ atât în plan intern, cât și în plan internațional.

Conferinţa “Justiţia în România” oferă participanților şansa de a descoperi noutăţile sistemului juridic, de a asculta opinii autorizate ale unor specialiști în domeniu şi de a-și clarifica nelămuriri cu privire la demersurile legislative actuale şi viitoare. Aceasta se adresează, în principal, studenților de la Facultatea de Drept și Facultatea de Științe Politice.

Obiective:
Anul acesta proiectul, organizat la nivel național, își propune să contureze, prin intermediul dezbaterilor și workshopurilor, situația actuală a justiției în țara noastră, reprezentarea instituțiilor care asigură exercițiul puterii judiciare în România, aspecte privind dezvoltarea sectorului privat, precum și perspective legislative vizând finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale, reglementarea europeană a achizițiilor publice, dar şi anumite aspecte referitoare la dreptul aviației.

Informații suplimentare despre eveniment sunt disponibile aici.

Evenimente conexe

Leave a Reply