2,132 citiri

Curs Intensiv Admitere Magistratură și INM / 8 mai – 14 iunie 2015

Euro Best Team organizeaza

Curs Intensiv Admitere Magistratura si INM

Bucuresti, str. Lt. Stefan Marinescu, nr. 9, et. 4

8 mai – 14 iunie 2015

Obiective
– Organizarea invatarii si structurarea materiei pe obiective.
– Intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs.
– Aplicarea rationamentului logic in rezolvarea grilelor si spetelor juridice.
– Deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs.
– Consolidarea cunostintelor teoretice.
– Evaluarea si autoevaluarea pe tot parcursul pregatirii.
– Identificarea si clarificarea diferentelor dintre vechile si noile coduri.
– Recapitularea activa si continua a materiilor de concurs.
– Simularea examenului de admitere.

Despre curs
– Primul curs organizat in Romania, in anul 2011.
– Ofera un cadru profesionist si standardizat de pregatire individuala si de grup, precum si un sistem de autoevaluare permanenta.
– Acopera toate cele trei probe de concurs: proba juridica, rationament logic si interviu.
– Este un program complet si complex de pregatire, special conceput pentru absolventi de drept care participa la concursurile de admitere la INM si magistratura.
– Raspunde cerintelor complexe de pregatire pe care CSM le lanseaza in vederea selectiei viitorilor magistrati: cunostinte juridice solide, rationament logic, integritate si etica profesionala.
– Prima sesiune a cursului organizat de Euro Best Team in 2011 a fost o premiera in Romania si a aparut din initiativa candidatilor la magistratura.
– Cursul s-a bucurat de succes imediat, mai ales datorita echipei de lectori profesionisti, dar si pentru faptul ca a raspuns unei nevoi reale in procesul de pregatire.
– Pe baza chestionarelor de evaluare, ce sunt aplicate in mod constant pe parcursul cursului, candidatul stie in orice moment nivelul de cunostinte la care se afla si cate puncte poate obtine in cadrul concursului de admitere.
– Participantul poate sa identifice in timp util principalele teme si subiecte pe care trebuie sa puna accent in procesul de pregatire pentru optimizarea rezultatului.
– Cursul se incheie cu o sesiune de simulare atat la Proba Juridica, cat si la probele Rationament Logic si Interviu, lucru care contribuie la diminuarea emotiilor, identificarea lacunelor si evaluarea realista a sanselor de reusita.
– Echipa de lectori este formata din practicieni ai dreptului si ai psihologiei avansate, magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor.
– Raspunde unor cerinte complexe de pregatire pe care CSM le lanseaza in vederea selectiei viitorilor magistrati: cunostinte juridice solide, rationament logic, integritate si etica profesionala.
– Totalul persoanelor care au avut cel putin 70 de puncte la proba juridica este de 137.
– Numarul persoanelor admise la Magistratura si INM este de 79 la sesiunile anilor 2012 si 2013, si de 34 la sesiunea 2014.
– Procentul de admisi calculat la persoanele care s-au prezentat la concurs din cei care au absolvit cursul de Admitere la Magistratura este de 23%.

Lectori
Conf. univ. dr. Emilian Stanisor – Drept penal, Drept procesual penal
Magistrat – procuror de cariera, Emilian Stanisor a fost lector al Institutului National al Magistraturii. Este lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, este specialist in dreptul penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate. Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti.

Nicoleta Irimiea – Drept civil
Magistrat – procuror de cariera cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile).
Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului. Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.

Mircea Dobre – Drept procesual civil
Magistrat – judecator, timp de 15 ani a indeplinit functia de magistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.
Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului civil si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Drept.

Livia Mohirta – Proba de interviu
Livia Mohirta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti). Livia Mohirta detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene.

Ionel Mohirta – Rationament logic
Dr. Ionel Mohirta este psihosociolog, doctor in psihologie, cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si psihoterapie analitica. Este autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei. Este Vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala cu o experienta de peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.

Detalii organizatorice
– Cursul are 120 de ore la sala, se desfasoara pe parcursul a sase saptamani, vineri, sambata si duminica
– Locatia: Bucuresti, Sediul EBT, Str. Lt. Stefan Marinescu, nr. 9, Sector 6

Grafic de desfasurare
Perioada de desfasurare: 8 mai – 14 iunie 2015
Mai: 8, 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23, 24, 29, 30, 31
Iunie: 5, 6, 7, 13, 14
Interval orar: vineri 17:00-21:00, sambata si duminica: 8:30-17:30.

Pretul cursului
4.500 Lei pentru inscriere pana la 1 mai (inclusiv)
5.500 Lei pentru inscriere incepand cu data de 2 mai.

Pretul acopera pregatirea pentru proba juridica. Cursurile pentru Interviu si Rationament Logic sunt oferite GRATUIT. Cele doua cursuri, interviu si rationament, pot fi achizitionate individual.

Procedura de inscriere
– Pentru inscrierea la curs accesati FORMULARUL DE INSCRIERE si selectati Curs Intensiv Admitere Magistratura 8 mai – 14 iunie 2015.
– Completarea formularului reprezinta rezervarea locului pana la momentul efectuarii platii.
– Dupa completarea formularului veti primi prin e-mail o copie a formularului de inscriere si o factura proforma.
– Termenul de plata este de 3 zile de la data emiterii facturii proforme. Termenul de plata poate fi restabilit, nu mai tarziu de inceperea cursului.
– Plata facturii proforme se poate face online – pe site-ul firmei (in aplicatia de inscriere), la sediul firmei cu cardul sau numerar, la banca, cu factura proforma.
– Dupa efectuarea platii se trimite dovada platii la office@eurobestteam.ro.
– EBT confirma efectuarea platii, emite factura fiscala si trimite detalii organizatorice.
– Plata se poate face in 5 rate lunare, cu dobanda 0, pentru posesorii cardului Avantaj.
– Persoanele care nu detin Card Avantaj pot sa plateasca in doua rate, pana la inceperea cursului.
– In prima zi a cursului vor fi aduse copia cartii de identitate si copia diplomei de licentia. Studentii vor aduce o dovada care sa ateste calitatea de student la drept.

Persoana de contact
Elena Farcas: 0722.696.843
e-mail: office@eurobestteam.ro

Evenimente conexe