939 citiri

Directivele privind eficacitatea căilor de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziții publice / 9 iulie 2015, București

* Evenimentul a fost remarcat și publicat gratuit de către echipa Evenimente juridice. Publicarea anunțurilor este gratuită. Pentru promovarea unui eveniment click click aici!


Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române, ARDAE – Asociația Română de Drept și Afaceri Europene și AEXA – Asociația Experților în Achiziții organizează conferința de prezentare a Proiectului din Seria Consultări Europene

Directivele privind eficacitatea căilor de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziții publice (ARDAE-SCE-2)

București, sediul Academiei Române – Sala de Consiliu

9 iulie 2015, ora 13:00

Echipa proiectului este formată din Gheorghe Cazan, av. Florin Irimia si dr. Mihai Sandru.

Cu aceeaşi ocazie vor fi dezbătute tezele volumului Philipp Kiiver, Jakub Kodym, The Practicunnamede of Public Procurement. Tendering, Selection and Award, Intersentia, 2014, ISBN 978-1-78068-266-2, xii + 156 pp.

Confirmarea participării se face prin e-mail (mihai.sandru@csde.ro) până la data de 8 iulie 2015. Documente referitoare la această conferinţă vor fi disponibile aici.

Evenimente conexe