Proprietate intelectuală pentru antreprenori / 23 iulie 2015, București

Wolters Kluwer organizează atelierul

Proprietate intelectuală pentru antreprenori

București, Sala de curs din sediul Wolters Kluwer – clădirea Green Gate

23 iulie 2015, ora 16:00-18:30

Ca antreprenor aveți foarte multe idei. Însă dacă află concurenții și dezvoltă ideea mai repede, nu aveți nici un beneficiu din spiritul creativ. Protejați-vă ideile. Odată depusă marca, vreți s-o valorificați cât mai mult. Aflați cum vă puteți face un portfolio de mărci pentru afacerea dvs. care să se potrivească cu piața în care operați, cu strategia dvs. și cu bugetul disponibil.

Proprietatea intelectuală are implicații foarte concrete în activitatea profesioniștilor, situându-se la intersecția dintre drept și business. Sunt multe de descoperit și o greșeală poate fi scumpă.

Dacă nu aveți timp să aprofundați cu studiu, vă ajutăm noi. La acest atelier aflați în două ore ce puteți face în mod practic pentru a vă proteja munca și inovația.

Participați la “Proprietate intelectuală pentru antreprenori” și aflați soluțiile eficiente care rezolvă imediat situațiile cu care se confruntă compania dumneavoastră. Grupul este mic, și există suficient timp pentru situația concretă a fiecăruia.


Trainer: Paul COSMOVICI
Membru al barourilor București, Paris, Geneva și New York, Paul Cosmovici este un nume recunoscut în lumea dreptului Proprietății Intelectuale. După ce a absolvit facultatea de Drept din Cluj, Paul Cosmovici și-a continuat 1c3678b9-proprietatea-intelectuala-2-2studiile cu masterate în Geneva și New York.

Cu toate că este o prezență des întâlnită la numeroase congrese și seminarii unde este ușor de remarcat pentru că discursurile sale abordează întotdeauna aspecte practice, Paul Cosmovici conduce și propria companie, specializată în Proprietatea Intelectuală, gestionând spețe complexe, transfrontaliere.


Agenda
Vor fi discutate, între altele, următoarele teme, cu cazuri din practică:
1. Am o idee, ce fac cu ea? Primii pași în proprietate intelectuală
2. Ce anume trebuie să protejez, și care sunt costurile diferitelor opțiuni?
3. Valorificarea mărcilor: licențe, francize, și alte opțiuni
4. Cum mă protejez împotriva contrafacerilor?


Sunt doar 20 de locuri disponibile!

Taxa de participare: 175 Lei + TVA

Sunt incluse: diplomă de participare, pauză de cafea, un voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din atelierele practice viitoare Wolters Kluwer, un voucher pentru acces gratuit la aplicația iDrept timp de o lună, un voucher pentru acces gratuit la aplicația LexForce timp de o lună.

:: formular de înscriere

Persoana de contact
Cristina Ghica
Tel: 031.22.44.158
E-mail: cristina.ghica@wkro.ro