1,012 citiri

[ Cum a fost ] Consiliul Concurenței. Concurența, între teorie și practică

Consiliul Concurenței a dat publicității joi, 30 iulie 2015, un comunicat cu privire la seminarul organizat, pe 23 iulie 2015, la Arad, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Arad.

Unul dintre subiectele intens dezbătute l-a reprezentat ”Concurența, între teorie și practică”, antrenând în discuții reprezentanții mediului de afaceri, ai autorităților publice locale, precum și persoane fizice interesate de subiect, care au adresat întrebări referitoare la situațiile și problemele cu care se confruntă zilnic.

img_0220Laszlo Gyerko, consilier de concurență, membru al Plenului Consiliului Concurenței: ”Promovarea regulilor necesare creării și menținerii unui mediu concurenţial normal este una dintre priorităţile instituției noastre. Acest eveniment, organizat împreună cu instituția Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, a reprezentat o bună ocazie atât pentru a face cunoscută activitatea Consiliului Concurenței, cât și pentru a afla problemele concrete cu care se confruntă firmele pe plan local”.

Evenimente conexe

Leave a Reply