822 citiri

[ Cum a fost ] Universitatea ”Ovidius” din Constanța. Conferința internațională privind utilizarea multimedia de către cadrele didactice

Universitatea ”Ovidius” din Constanța a dat publicității marți, 28 iulie 2015, un comunicat cu privire la conferința ”International Conference on Creative Collaboration through Supportive Technologies (ICCCST 2015) ProWeb Workshop”, organizată pe 24 iulie, în cadrul proiectului ProWeb – „Rețea de formare continuă a cadrelor didactice pentru a utiliza multimedia, instrumentația virtuală și web 2.0 în aria curriculară Matematică și Științe ale naturii (ProWeb).

Cei peste 70 de participanți şi-au împărtăşit ideile, experienţa şi rezultatele obţinute în materie de utilizare a noilor tehnologii în educaţie. Lucrările conferinţei s-au desfăşurat sub formă de sesiuni plenare şi pe secţiuni, fiind abordate subiecte de larg interes ştiinţific, grupate pe următoarele domenii:
– Tehnologii şi aplicaţii multimedia şi hypermedia în educaţia modernă;
– Instrumentaţie virtuală şi software educațional;
– Aplicaţii educaţionale ale Web 2.0;
– Fundamente psihopedagogice ale utilizării TIC în procesul de educaţie.

Prof. univ. dr. Sorin Rugină, rector al Universităţii ”Ovidius” din Constanţa a participat în calitate de președinte onorific al conferinței, iar conf. univ. dr. Eugen Petac, coordonator proiect ProWeb, a fost președinte general al evenimentului.

Evenimente conexe