610 citiri

Manager proiect / 1-2 august 2015, Cluj

* Evenimentul a fost remarcat și publicat gratuit de către echipa Evenimente juridice. Publicarea anunțurilor este gratuită. Pentru promovarea unui eveniment click click aici!


Wolters Kluwer organizează cursul

Manager proiect

Cluj

1-2 august 2015

Cod COR 242101

Conducerea unui proiect necesită dezvoltarea unor abilități specifice și aplicarea unor metode speciale. În acest curs, acreditat de către Autoritatea Națională de Calificări, obțineți competențele necesare pentru managementul oricărui tip de proiect, cu o atenție specială către proiecte privind fondurile europene. Mai mult: acest curs oferă pregătirea ideală în vederea absolvirii cursului de Expert Fonduri europene pe care îl vom organiza în curând.

Aflați tehnicile specifice direct de la traineri cu o bogată experiență în domeniu. Dobândiți următoarele competențe:
1. Stabilirea scopului proiectului
2. Stabilirea cerințelor de management integrat al proiectului
3. Planificarea activităților și jaloanelor proiectului
4. Gestiunea utilizării costurilor și resurselor operaționale pentru proiect
5. Realizarea procedurilor de achiziții pentru proiect
6. Managementul riscurilor
7. Managementul echipei de proiect
8. Managementul comunicării în cadrul proiectului
9. Managementul calității proiectului

Veți lucra la propriul proiect, în funcție de nevoile dumneavoastră. Cursul nostru practic vă oferă informațiile și competențele necesare redactării documentelor, accesării și implementării de proiecte finanțate din fonduri europene. Trainerii au experiență în domeniu și vă consiliază pentru a accesa proiecte cu finanțare europeană. Veți putea să vă dezvoltați afacerea, veți învăța pașii necesari conceperii unui proiect, sau veți dobândi competențele necesare obținerii unui job într-un proiect cu finanțare europeană.

Absolvenții cursului primesc, în urma examenului, Certificatul ANC de Manager proiect (cod COR 242101), acesta oferind dreptul de a practica meseria de Manager Proiect, fiind totodată recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și de către Ministerul Educației, Cercetării și Inovării. Certificatul/Diploma de absolvire este însoțită de un Supliment Europass, ambele fiind recunoscute în cadrul U.E. Pentru cei care participă la achiziții publice este obligatorie deținerea unui Certificat Manager Proiect.


Administrativ
– Cursul este destinat numai persoanelor cu studii superioare!
– Documente necesare la înscriere: copie diplomă studii superioare, copie CI și copie certificat de căsătorie (dacă este cazul).

Beneficii
– Învățați să conduceți eficient orice proiect
– Puneți bazele pentru dobândirea unei expertize avansate în domeniul fondurilor europene
– Dobândiți o calificare valabilă în cadrul UE, indispensabilă pentru procedura achizițiilor publice.


* mai multe informații la adresa de e-mail: cristina.ghica@wkro.ro

Evenimente conexe

Leave a Reply