777 citiri

Cybersecurity in Romania (ed. 3) / 23-26 septembrie 2015, Sibiu

* Evenimentul a fost remarcat și publicat gratuit de către echipa Evenimente juridice. Publicarea anunțurilor este gratuită. Pentru promovarea unui eveniment click click aici!


CERT-RO organizează congresul

Cybersecurity in Romania (ed. 3)

Sibiu

23-26 septembrie 2015

 

 

CERT-RO vă invită la Sibiu în perioada 23-26 septembrie 2015 pentru cel mai mare eveniment de conștientizare publică în domeniul securității cibernetice din România: Cyber Security Awareness.

Aflat la cea de-a treia ediție, Congresul Internațional “Cybersecurity in Romania, platforma de dialog public-privat” se va bucura de o prezență internațională, participanții provenind din aproximativ 20 de țări. Evenimentul este organizat de către Swiss WebAcademy (SWA) – o asociație profesională româno-elvețiană, împreună cu Security Brokers International, Agora Group și IntelSeCo.

În plus față de edițiile precedente, începând de luni 21 Septembrie și până miercuri, 23 septembrie la Sibiu se desfășoară “Training Days”, cursuri de sensibilizare și OSINT, hands-on, pentru grupuri de începători și intermediari precum și pentru factorii de decizie și IT din întreprinderi.

Awareness Day (miercuri 23 septembrie), va găzdui cel mai mare eveniment de sensibilizare în domeniul securității pe internet realizat vreodată în România, care vizează un public larg de toate vârstele, de la copii până la adulți. Se estimează prezența a mai mult de 2.100 de participanți (700 copii împreună cu profesori și părinți, 700 tineri și 700 adulți). Cei care vor susține prezentări în cadrul acestui eveniment vor partaja publicului informații deosebit de prețioase și vor realiza demo-uri live în cele trei mari momente ale zilei: dimineața copiilor, după-amiaza tinereilor și seara adulților.
Din program:
– Demonstrație de Hacking cu un site instituțional într-un internet virtual (platforma CTF 365);
– Informații șterse, dar găsite în memorie pe smartphone-uri folosite (NETSEC);
– „Dracula știe totul despre tine” (Replică live a “Belgian Mage”).

În timpul zilei, SWA și partenerii săi vor organiza, ca și anul trecut, un curs de sensibilizare dedicat echipelor decizionale din companii și instituții.

Agenda congresului cuprinde evenimente pe tot parcursul acestei săptămâni, după cum urmează:
Luni-miercuri (21-23 septembrie): Training Days
Miercuri (23 septembrie): Awareness Day, Casa de Cultură: eveniment destinat copiilor, tinerilor și publicului larg
Joi (24 septembrie): Plenary day, Casa de Cultură
Vineri (25 septembrie): Paralel sesions day, Hotel Golden Tulip
Sâmbătă (26 septembrie): Specialist Day: o zi cu ușile închise, pentru profesioniștii ITSEC (analiști și firme de specialitate), și specialiștii ale instituțiilor de stat, români și străini.


* mai multe informații pe site-ul: www.cert.ro

Evenimente conexe