1,079 citiri

Proiectul normelor metodologice de aplicare a legii privind achizițiile publice / 22 ianuarie 2016, București

AEXA – Asociația Experților în Achiziții organizează online dezbaterea

Proiectul normelor metodologice de aplicare a legii privind achizițiile publice

București

22 ianuarie 2016, 17:00

Partener media: JURIDICE.ro

Scopul dezbaterii îl reprezintă identificarea eventualelor deficiențe ale proiectului de act normativ sus-menționat astfel încât, cu sprijinul membrilor săi și al oricăror persoane interesate, AEXA să transmită observațiile / propunerile de modificare a normelor de aplicare în discuție inițiatorilor proiectului legislativ.

În acest sens, adresăm participanților la seminarul din data de 22 ianuarie rugămintea implicării active prin transmiterea în prealabil / în timpul dezbaterii a întrebărilor / observațiilor punctuale destinate îmbunătățirii normelor de aplicare în discuție astfel încât acestea să reprezinte un instrument de lucru adecvat, simplu și eficient pentru atribuirea contractelor de achiziție publică.

Lectorii invitați sunt Ecaterina Dobrotă, Gheorghe Cazan, Florin Irimia, Mircea Cârlan și Petre Tănase, experți în domeniul achizițiilor publice în cadrul AEXA. În cadrul dezbaterii organizate, aceștia vor comenta punctual prevederile relevante ale normelor metodologice în discuție și vor fi la dispoziția participanților la seminar pentru a răspunde întrebărilor adresate.

Seminarul se va transmite online, gratuit pentru toți cei interesați. Înregistrarea acestuia va fi accesibilă doar membrilor cu drepturi (MDD) depline AEXA. Linkul conferinței se va transmite tuturor persoanelor înregistrate în ziua programată pentru transmisiunea online. Pentru a asista, aveți nevoie doar de acces la internet și sunet pe echipamentul cu care veți viziona seminarul.

Detalii: http://www.avocat-achizitii.com/cursuri-pentru-practicieni-in-achizitii-publice/#!event/2016/1/22/proiectul-normelor-metodologice-de-aplicare-a-legii-privind-achizi-539-iile-publice


* mai multe informații la adresa de e-mail: office@aexa.eu

Evenimente conexe

Leave a Reply