629 citiri

Evoluții în zona capitalului uman în 2016 / 10 martie 2016, Bucureşti

Deloitte organizează dezbaterea

Evoluții în zona capitalului uman în 2016

Bucureşti, Impact Hub, str. Halelor nr. 5

10 martie 2016, 9:00

 

Detalii eveniment
Întrebarea pe care vrem sa o dezbatem împreună cu voi este: cum aliniem principalele nevoi ale pieței la rigiditatea legislației muncii și a prevederilor fiscale din România? Propunerea noastră este de a iniția un dialog în care să evidențiem opțiunile existente ce pot răspunde celor mai arzătoare preocupări ale angajatorilor români, precum și modurile de acțiune care pot minimiza diverse riscuri ce se vor contura în viitorul apropiat.

Agenda
Evenimentul va incepe la ora 9:00 și în cadrul acestuia dorim să parcurgem, pe scurt, implicațiile practice ale unor decizii ale Curții de Justiție a Uniunii Europe pe subiecte pe care le observăm tot mai importante pentru angajatorii români, precum:
– Monitorizarea salariaților la locul de muncă. Identificarea unor soluții apte să asigure un echilibru între dreptul salariaților la viață privată și interesele angajatorilor;
– Asigurarea unui tratament echitabil si nediscriminatoriu între femei și bărbați prin implicarea egală a acestora în viața copilului;
– Telemunca – inițiativa de aliniere a legislației la nevoile pieței și flexibilizarea accentuată a relațiilor de muncă. Includem aici o discuție despre sistemul de management al performanței și modalitatea în care angajatorul evaluează activitatea salariatului care beneficiază de această formă de muncă flexibilă.

Detalii plată
Participarea are loc pe baza de invitație. Locurile sunt limitate, iar înscrierea se face in ordinea înregistrării dumneavoastră. Nu se percepe taxa de participare.

Detalii anulare înregistare
Vă puteţi anula înscrierea la acest eveniment pentru orice motiv, trimiţând un e-mail la adresa: events_romania@deloittece.com. Termenul limită pentru anularea înregistrării este cu 5 zile înainte de data organizării evenimentului. Ne rezervăm dreptul de a anula evenimentul în cazul în care nu se va întruni numărul minim de confirmări. În acest caz veţi fi informaţi în timp util.


* pentru informaţii suplimentare privind aspecte administrative, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: avlasceanu@deloittece.com sau nr. de telefon: +40 21 2075 204 (Ana-Maria Vlăsceanu)

Evenimente conexe

Leave a Reply