1,556 citiri

Pregătire admitere Avocatură / 18 martie – 22 aprilie 2016, București

Lupu & Partners organizează cursul

Pregătire admitere Avocatură

București, Clădirea Rotary Construcţii, str. Lucian Blaga, nr. 4

18 martie – 22 aprilie 2016

Cursul intensiv de ”Pregătire pentru examenul de admitere în Barou” este un curs complet şi complex care are ca obiectiv principal pregătirea pentru susţinerea concursului de admitere la Barou. Cursul se desfăşoară pe parcursul a 5 weekenduri şi acoperă toate probele de concurs: Drept civil, Drept procesual civil, Drept penal, Drept procesual penal, OEPA fiind organizat în asemenea masură încat să te ajute să înţelegi modul de soluţionare al subiectelor din sesiunile anterioare şi legislaţia în vigoare, pentru a putea rezolva subiectele de anul viitor fără a întâmpina greutăţi.

Cursul este susţinut de cei mai buni practicieni, magistraţi în activitate, cadre universitare, psihologi, pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la Barou, dar şi pentru a te ajuta să îţi consolidezi încrederea în tine şi stăpânirea de sine în cadrul unui examen atât de complex. Lectorii ce vor susţine aceste cursuri au o vastă experienţă în ceea ce priveşte examenul de admitere în Barou, şi te vor pregăti pentru dificultăţile din subiecte care te pot depuncta.

Obiectivele cursului:
– Un program de studiu complet care te va ajuta în pregatirea susţinerii examenului de admitere în Barou;
– O perspectivă clară şi concisă asupra celor 5 materii juridice din care se dă examenul;
– Studii de caz şi exerciţii care să te ajute în obţinerea unui răspuns pozitiv la examen;
– Sfaturi şi tehnici de la profesori / experţi / magistraţi renumiţi pentru a-ţi îmbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului;
– Înțelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
– Deprinderea tehnicilor de abordare a grilelor de concurs și exersarea acestora;
– Metode complexe de consolidare a încrederii în sine şi a susţinerii acestui examen.

Structura cursului:
Cursul se desfăşoară pe durata a 5 weekenduri cumulând în total un număr de 110 de ore intensive de curs, structurate în aşa fel încât să îţi ofere cea mai bună pregătire pentru examenul de admitere în Barou.

În ultimul weekend vom simula examenul de admitere în Barou. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simulare sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul indiviului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formată din profesori universitari, practicieni şi magistraţi, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică:
Drept procesual civil: Trif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. univ. dr. în cadrul Universităţii „George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.
Drept Civil: Bazil Oglindă – lector universitar Universitatea Româno-Americană, avocat membru al Baroului București, formator în domeniul dreptului civil.
Drept penal: Baiculescu Vasile – avocat – membru al Baroului Bucuresti, licențiat în Drept, absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu, formator în domeniul dreptului penal.
Drept procesual penal: Radu Nicolae Cîrlan – avocat – membru al Baroului Bucureşti, absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, formator în domeniul dreptului procesual penal.
Organizarea profesiei de avocat: Moise Monica – avocat – Baroul Bucureşti, licențiat în Drept, formator în domeniul dreptului.

Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Barou.

Beneficii pentru tine:
– Acces la cei mai buni experţi şi profesori;
– Pregătire completă, pentru toate probele de concurs;
– Înţelegerea noutăţilor legislative apărute recent;
– O pregătire performantă şi adaptată nevoilor tale;
– Lista actualizată cu cărți, manuale, materiale necesare pregătirii;
– Poziţionarea nivelului de pregătire în cadrul unui grup de persoane care au acelaşi obiectiv;
– Buna cunoaştere a modului de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere în Barou;
– Buna înţelegere a modului în care trebuie abordată grila de concurs.

Preţul cursului este de 5.900 lei.

Înscrie-te acum şi vei beneficia de preţul de 5.100 lei de persoană în limita locurilor disponibile.

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online + trimiterea unei copii CI / BI pe adresa de e-mail: cursuri@lupupartners.ro

În preţ este inclus:
– accesul la toate orele de pregătire;
– simularea examenului;
– coffe-break, gustări;
– materialele de pregătire.

Interval orar:
Vineri: 17:00–21:00
Sâmbată şi duminică: 9:30–17:30


* mai multe detalii la adresa de e-mail: cursuri@lupupartners.ro sau la nr. de telefon: 0766.056.807; 021.367.00.70.

Evenimente conexe

Leave a Reply