1,365 citiri

Pregătire admitere în Magistratură și INM / 18 martie – 29 aprilie 2016, București

Lupu & Partners organizează cursul

Pregătire admitere în Magistratură și INM

București, Clădirea Rotary Construcţii, str. Lucian Blaga, nr. 4

18 martie – 29 aprilie 2016

Cursul intensiv de pregătire pentru examenul de ”Admitere în INM și Magistratură” este un curs complet și complex care are ca obiectiv principal pregătirea pentru susținerea concursului de admitere la INM și Magistratură. Cursul se desfăşoară pe parcursul a 6 weekenduri şi acoperă toate probele de concurs: Drept civil, Drept procesual civil, Drept penal, Drept procesual penal, Proba de interviu și Raționament logic, fiind organizat în asemenea măsură încât să te ajute să înţelegi modul de soluţionare al subiectelor din sesiunile anterioare și legislaţia în vigoare, pentru a putea rezolva subiectele de anul viitor fără a întâmpina greutăţi.

Cursul este susţinut de cei mai buni magistrați de cariera cu o bogată experiență în practica judiciară, foști lectori ai Institutului Național al Magistraturii, cadre universitare cu îndelungată activitate de pregătire a juriștilor, practicieni în psihologie avansată, pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la INM și Magistratură, dar şi pentru a te ajuta să îţi consolidezi încrederea în tine şi stăpânirea de sine în cadrul unui examen atât de complex. Lectorii ce vor susţine aceste cursuri au o vastă experienţă în ceea ce priveşte examenul de admitere în INM și Magistratură, şi te vor pregăti pentru dificultăţile din subiecte care te pot depuncta.

Obiectivele cursului:
– Un program de studiu complet care te va ajuta să te pregăteşti pentru examenul de Magistratură şi INM;
– O perspectivă clară asupra probelor de examinare: proba juridică, cea de raţionament logic şi interviu;
– Evaluarea şi autoevaluarea pe tot parcursul pregătirii;
– Recapitularea activă a materiilor de curs;
– Înţelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
– Dezbaterii, studii de caz, aplicaţii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare;
– Sfaturi şi tehnici de la profesori / experţi renumiţi pentru a-ţi îmbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului;
– Deprinderea tehnicilor de abordare şi soluţionare a diferitelor tipuri de exerciţii corespunzătoare fiecărei parţi a examenului de Magistratură şi INM (grile, întrebări deschise etc.).

Structura cursului:
Cursul se desfăşoară pe durata a 6 weekenduri cumulând în total un număr de 130 de ore intensive de curs, structurate în aşa fel încât să îţi ofere cea mai bună pregătire pentru examenul de admitere și să corespundă cerinţelor concursurilor pentru admiterea la INM și Magistratură organizate în ultimii doi ani.

În ultimul weekend va fi simulat examenul de admitere la INM și Magistratură astfel încât, la final, vom putea analiza experienţa ta de la examen şi vei primi o evaluare personalizată. Această simulare este o parte importantă a pregătirii pentru examen. Nu vom testa numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul indiviului în ansamblu, când acesta este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Împreună cu dna dr. psiholog Ruxandra Foloștină, vei învăţa cum să fii în cea mai bună formă a ta la examen pentru a putea să faci performanţă şi să reuşeşti să exprimi toate cunoştinţele pe care le-ai acumulat în decursul pregătirii tale. Această parte din curs este introdusă recent şi te va ajuta să eviţi stresul şi emoţiile survenite în urma unei astfel de evaluări. Cu ajutorul unor astfel de metode vei putea da un randament maxim la examen.

Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formată din cei mai buni magistrați de cariera cu o bogată experiență în practica judiciară, foști lectori ai Institutului Național al Magistraturii, cadre universitare cu îndelungată activitate de pregătire a juriștilor, practicieni și doctori în psihologie, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică:
Drept procesual civil: Trif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. univ. dr. în cadrul Universităţii „George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.
Drept Civil: Bazil Oglindă – lector universitar Universitatea Româno-Americană, avocat membru al Baroului București, formator în domeniul dreptului civil.
Drept penal: Baiculescu Vasile – avocat – membru al Baroului București, licențiat în Drept, absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu, formator în domeniul dreptului penal.
Drept procesual penal: Radu Nicolae Cîrlan – avocat – membru al Baroului Bucureşti, absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, formator în domeniul dreptului procesual penal.
Raţionament Logic: Sorin Costreie – lector la Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti, autor al Ghidurilor de rezolvarea a testelor de verificare a raţionamentului logic din cadrul concursului de admitere la Institutul Naţional de Magistratură (Editura Beck) şi co-autor al manualului de Logică şi Argumentare (Editura Humanitas).
Interviu: Ruxandra Foloștină – doctor în Psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii din Bucureşti, expert psiholog definitiv.

Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Magistratură şi INM.

Beneficii pentru tine:
– O echipă de lectori formată numai din magistraţi în activitate, foști lectori ai Institutului Național al Magistraturii, cadre universitare cu îndelungată activitate de pregătire a juriștilor, practicieni în psihologie în cadrul examenelor de admitere în INM și Magistratură;
– Pregătire completă şi intensivă pentru toate probele de concurs;
– Lista actualizată cu carți, manuale, materiale necesare pregătirii;
– Suport de curs complet;
– Buna cunoaștere a modului de organizare și desfășurare a concursului de admitere la INM și Magistratură;
– Te vom învăța cum sa ai un autocontrol mai bun astfel încât sa te poți prezenta impecabil la interviu;
– Buna înțelegere a modului în care trebuie abordată grila de concurs;
– Metoda imbatabilă pentru obținerea unui punctaj de peste 80 de puncte la proba de raționament logic.

Preţul cursului este de 6.400 lei.

Înscrie-te acum şi vei beneficia de preţul de 5.500 lei de persoană în limita locurilor disponibile.

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online + trimiterea unei copii CI / BI pe adresa de e-mail: cursuri@lupupartners.ro.

În preţ este inclus:
– accesul la toate orele de pregătire;
– simularea examenului;
– drinks & snacks;
– materialele de pregătire.

Cursul de Raţionament Logic şi Interviu se poate urma şi separat.


* mai multe detalii la adresa de e-mail: cursuri@lupupartners.ro sau la nr. de telefon: 0766.056.807; 021.367.00.70.

Evenimente conexe

Leave a Reply