2,110 citiri

Pregătire admitere Notariat / 1-22 aprilie 2016, București

Lupu & Partners organizează cursul

Pregătire admitere Notariat

București, Clădirea Rotary Construcţii, str. Lucian Blaga, nr. 4

1-22 aprilie 2016

Cursul intensiv de ”Pregătire pentru examenul de admitere în Notariat” este primul curs din ţară care are ca şi lectori, renumiţi profesori cu o bogată experiență în practica judiciară, cadre universitare renumite cu îndelungată activitate de pregătire a juriștilor, practicieni în psihologie avansată, cât şi notari în activitate. Cursul a apărut la solicitarea cursanților de a se pregăti într-un cadru organizat şi bine structurat, pentru toate probele examenului de admitere în notariat.

Cursul s-a bucurat de succes imediat, mai ales datorită echipei de lectori, dar şi pentru faptul că a răspuns unei nevoi reale în procesul de pregătire.

Obiectivul cursului intensiv de pregătire este menit să ofere un ajutor complex pentru examenul de admitere şi este conceput astfel încât, în urma sa, candidaţii să fie pregătiţi pentru a trece cu succes examenul şi a obţine titulatura de notar stagiar.

Avantajele participării la acest curs sunt:
– Sprijin de la experţi în domeniu cu experienţă practică şi academică, atât în învăţământ universitar, cât şi în susţinerea unor astfel de cursuri;
– Explicarea noutăţilor legislative şi ale părţilor dificile din materia dreptului civil şi legislaţiei notariale;
– Rezolvarea de speţe, exerciţii şi grile, argumentarea acestora, oferirea de explicaţii complete şi consolidate pe experienţa anilor de activitate;
– Evaluare şi explicaţii personalizate date de către lectorii cursului fiecărui participant în parte;
– Abordare tuturor tipurilor de exerciţii specifice examenului scris;
– Pregătire probei orale a examenului, probă ce nu se poate învăţa sau deprinde individual, decât prin exercţii şi simulări asistate de un specialist.

Evaluarea rezultatului obţinut la simularea acestui examen se va face pentru fiecare candidat în parte, cuprinzând o descriere detaliată a deficieţelor, dar şi a progreselor obţinute în urma suţinerii acestui curs. În cadrul acestui curs face parte şi modulul de ”Pregătire a Examenului Oral”, în cadrul căruia vei învăţa diverse tehnice de învingere a emoţiilor şi stresului unui examen oral.

Structura cursului:
Cursul se desfăşoară pe durata a 3 weekenduri cumulând în total un număr de 70 de ore intensive de curs, structurate în aşa fel încât să îţi ofere cea mai bună pregătire pentru examenul de admitere si să corespundă cerinţelor concursurilor pentru ”Admiterea la Notariat” organizate în ultimii doi ani. Cursul curpinde 3 module care acoperă toate cele 3 materii: Drept civil, Proba orală și Legislație notarială. Cursul abordează în prima fază, partea teoretică, cu accent pe acele părţi din bibliografie mai dificile, care crează mereu confuzii printre candidaţi. După parcurgerea părţii teoretice, se va trece la soluţionarea exerciţiilor de concurs, după modelul din anii trecuţi. În cadrul acestui curs face parte şi modulul de ”Pregătire a Examenului Oral”, în cadrul căruia vei învăţa diverse tehnice de învingere a emoţiilor şi stresului unui examen oral.

În ultimul weekend vom simula examenul de ”Admitere în Notariat”. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simulare sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul indiviului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Evaluarea rezultatului obţinut la simularea acestui examen se va face pentru fiecare candidat în parte, cuprinzând o descriere detaliată a deficieţelor, dar şi a progreselor oţinute în urma suţinerii acestui curs.

Ce iţi oferă acest curs faţă de altele?
– Cadre universitare renumite și notari în activitate, psihologi de renume dispuşi să te înveţe toate trucurile posibile pentru a trece cu succes un examen atât de important fără emoţii şi fără teama unui eşec;
– Un program de studiu complet care cuprinde atât pregătirea pentru examenul scris cât şi pentru cel oral, pregătire menită să te ajute în obţinerea rezultatelor dorite la examenul de admitere în Notariat;
– Sfaturi şi tehnici pentru a-ţi îmbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului;
– Exersarea modalităţii de abordare a diferitelor tipuri de exerciţii ale examenului (subiecte grilă, examen oral);
– Pregătire completă, pentru toate probele de concurs.

Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formată din profesori universitari, practicieni pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică:
Drept civil: Bazil Oglindă – lector universitar Universitatea Româno–Americană, avocat membru al Baroului București, formator în domeniul dreptului civil.
Pregătire Probă Orală: Ruxandra Foloștină – doctor în Psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii din Bucureşti, expert psiholog definitiv.
Legislaţie Notarială: Vasilica Crăciun – cadru universitar şi notar.
Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Notariat.

Institutul Notarial Român nu este implicat în organizarea cursului intensiv de ”Pregătire pentru examenul de admitere în Notariat”.

Preţul cursului este de 4.300 lei.
Înscrie-te acum şi vei beneficia de preţul de 3.500 lei de persoană în limita locurilor disponibile.

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online + trimiterea unei copii CI / BI pe adresa de e-mail: cursuri@lupupartners.ro.

Important! Se lucrează cu o grupă restrânsă de cursanţi (maxim 20–22).

În preţ este inclus:
– accesul la toate orele de pregătire;
– simularea examenului;
– coffe-break şi gustări;
– materialele de pregătire.

Interval orar:
Vineri: 17:00–21:00
Sâmbată şi duminică: 9:30–17:30


* mai multe detalii la adresa de e-mail: cursuri@lupupartners.ro sau la nr. de telefon: 0766.056.807; 021.367.00.70.

Evenimente conexe

Leave a Reply