995 citiri

O zi student & Dreptul pas cu pas / 19-22 aprilie 2016, București

Asociaţia Studenţilor în Drept organizează

O zi student & Dreptul pas cu pas

București, Universitatea din București, Facultatea De Drept

19-22 aprilie 2016

Ești nerăbdător să „guşti” din viaţa de student?

Studenţii Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti au pregătit pentru tine proiectul „O zi student”, proiect apărut pentru a satisface nevoia voastră, a elevilor de liceu, în legătură cu alegerea unui drum pe care să-l urmaţi către un viitor de succes.

Proiectul este adresat atât acelora dintre voi care încă nu s-au decis ce carieră vor să urmeze, cât și celor care știu deja ce vor să facă odată cu promovarea examenului de Bacalaureat. Astfel, pe parcursul zilelor de 21 şi 22 aprilie, sunţeţi invitaţii noştrii la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București pentru a vizita facultatea împreună cu studenții acesteia și, de asemenea, veţi putea intra la diverse cursuri şi asista la desfăşurarea lor.

Dacă ţi-a plăcut să fii student pentru o zi la Facultatea de Drept şi îţi doreşti să prelungeşti vizita, proiectul „Dreptul pas cu pas” este gândit exact în acest scop, oferindu-ţi o experiență mai vastă decât cea pe care o oferă „O zi student”, fiind o extensie a acestuia pe parcursul a trei zile.
Acest proiect este destinat celor dornici să cunoască, să exploreze și să participe la o adevărată experiență a unui student la Drept, totul desfășurându-se pe parcursul a trei zile, în perioada 19-21 aprilie.

După aceste trei zile, veți putea înțelege mai bine mediul de la Facultatea de Drept a Universității din București și, de asemenea, vă va oferi o nouă viziune despre viața de student.

Înscrierea pentru proiecte se va face la adresa de mail a proiectului: ozistudent@asd-ub.ro.

Vă rugăm să menționați următoarele: numele, profesorul coordonator, liceul de proveniență, date de contact ale unuia dintre elevii participanți și ora la care estimați că veți ajunge la Facultatea de Drept, Universitatea din București.

Vă așteptăm!

Evenimente conexe

Leave a Reply