Peregrinări Legalis (ed. 12) / 8 aprilie 2016, București

Asociaţia Studenţilor în Drept organizează

Peregrinări Legalis (ed. 12)

București, Consiliul Concurenței

8 aprilie 2016

Cu ocazia ediției a XII-a de Peregrinări Legalis ai șansa să fii printre cei selectați la vizită la Consiliul Concurenței! Aceasta este singura autoritate națională în domeniul concurenței și are misiunea de a proteja și stimula concurența pe piață internă românească în vederea dezvoltării unui mediu competitiv normal, propice promovării cât mai eficiente a intereselor consumatorilor. Totodată, îi revine rolul de a reprezenta statul român în relațiile cu organizațiile și instituțiile internaționale de profil, în special cele ale Uniunii Europene.

Procedura de înscriere constă în trimiterea unui e-mail la adresa: peregrinari.legalis@asd-ub.ro pană pe 3 aprilie cu numele complet, anul de studiu, grupa și mediile pe toți anii, cu accent pe notele obținute la disciplina drept comercial, alături de domeniul în care doriți să activați după terminarea facultătii.

Vor fi selectați 40 dintre cei înscriși, departajarea studenților fiind făcută luând în seamă rezultatele academice. Evenimentul se va desfăsura sub forma unei conferințe la care vor participa oameni din conducerea Consiliului care au pregătite câteva surprize pentru studenții noștri pasionați de latura concurențială și nu numai.


* mai multe detalii la adresa de e-mail: peregrinari.legalis@asd-ub.ro

Evenimente conexe

Leave a Reply