639 citiri

Ed Just / 8 aprilie 2016, Botoșani

Facultatea de Drept din Iaşi şi Asociaţia Studenţilor la Drept (ASD) organizează

Ed Just

Botoșani

8 aprilie 2016

Vineri, Ed Just ajunge la Botoşani – oraşul de origine a iniţiatorilor proiectului. În vederea unei bune desfăşurări a activităţii, s-au alăturat şi studenţii Ilie Dan Cristian şi Marius Cosmin Macovei, dar şi un specialist în drept – Loredana Lenuţa Boicu.

Proiectul îl are ca formator şi partener pe judecătorul din cadrul C.S.M – Cristi Danileţ, şi are în vedere facilitarea accesului la cunoștințe elementare de drept în rândul elevilor și liceenilor.

Bucurându-se de un real succes în judeţele Iaşi şi Vaslui (aproximativ 600 beneficiari), cu zeci de cereri de reîntoarcere, zeci de articole în presă şi multe feedback-uri constructive, proiectul are în vedere cuprinderea întregii regiuni de Nord Est a României, urmând a se derula seminare şi în judeţele Bacău, Suceava şi Neamţ.

Astfel, cei patru studenţi, împreună cu Loredana Lenuţa Boicu, judecător la Judecătoria Botoşani, în funcţia de magistrat asistent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru o perioadă de 2 ani, vor susţine seminare de educaţie juridică la trei licee importante din Botoşani. Activitatea va debuta începând cu ora 11:00 la  Liceul Teoretic “Grigore Antipa” , între orele 12:00-14:00, se va merge la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” , iar de la ora 15:00, la Colegiul Economic “Octav Onicescu”.


* mai multe detalii la adresa de e-mail: asd.uaic@gmail.com

Evenimente conexe

Leave a Reply