837 citiri

Postuniversitaria / 8 aprilie 2016, Iași

ELSA Iași prin intermediul departamentului STEP organizează

Postuniversitaria

Iași, UAIC Iasi, Corp A, Amfiteatrul P10

8 aprilie 2016

Primii pași către o carieră de succes în domeniul juridic nu sunt niciodată simpli. E nevoie de muncă, de dedicare, de materii precum dreptul civil și dreptul penal, dar mai mult decât atât, e nevoie de EXPERIENȚĂ. Experiență dobândită alături de profesioniștii din domeniu și experiență în aplicarea noțiunilor teoretice învățate. Tocmai din acest motiv ELSA Iași prin intermediul departamentului STEP vine în sprijinul studenților de la facultatea de drept cu posibilitatea de a face practică la una dintre cele peste 10 instituții cu care s-au încheiat acorduri.

Printre ele se află cele clasice precum Judecătoria și Curtea de Apel, sau noi locuri de practică la instituții precum Agenția națională împotriva traficului de persoane și Agenția națională antidrog, ce așteaptă studenți implicați din toți anii de studiu și dornici să cunoasca adevăratele taine ale domeniului juridic.

Dacă ți-am captat atenția și dorești să înveți mai multe prin intermediul practicii, dar și să aprofundezi ceea ce deja știi împreună cu experții din domeniu, te așteptăm pentru a afla mai multe informații despre cum poți să te înscrii!


* mai multe detalii la adresa de e-mail: office@iasi.elsa.ro

Evenimente conexe

Leave a Reply