1,069 citiri

REFF & ASOCIAȚII – Ziua porților deschise / 13 aprilie 2016, București

SCA Reff & Asociații organizează

REFF & ASOCIAȚII – Ziua porților deschise

– Dă undă verde carierei tale! –

București, Sediul Reff și Asociații, Piața Victoriei, Clădirea America House

13 aprilie 2016, 15:00-18:00

Evenimentul este dedicat studenților în anul IV și absolvenților din promoția 2015 ai Facultății de Drept.

Ziua porților deschise este o oportunitate de a cunoaște partenerii coordonatori și membrii echipei Reff & Asociații, de a afla mai multe informații despre afilierea la rețeaua internațională Deloitte Legal (prezentă în peste 70 de țări) și despre colaborarea cu Deloitte. Pe parcursul evenimentului se vor discuta rolul unui avocat junior, modelul de carieră, sistemul de evaluare profesională și recompensare, proiecte de succes ale firmei și oportunitățile de carieră în 2016.

Totodată, studenții și absolvenții vor primi de la specialiștii în Resurse Umane recomandări pentru completarea unei aplicații și pentru susținerea unui interviu și vor putea participa la un tur ghidat în cadrul firmei.

Cei interesați pot aplica online până la data de 11 aprilie 2016, prin completarea formularului disponibil la http://bit.ly/234oU4p. Având în vedere numărul limitat de locuri disponibile, confirmarea participării la eveniment se va face până la data de 12 aprilie 2016, prin e-mail.

“Am participat la Ziua Porților Deschise de anul trecut cu așteptarea unei simple vizite în birourile Reff și Asociații și am plecat cu dorința de a ocupa unul! De ce? Pentru avocații care și-au rupt câteva ore din programul lor încărcat pentru a ne cunoaște și a ne povesti cu pasiune, entuziasm și mândrie despre domeniile și proiectele în care sunt implicați. Pentru interacțiunea deschisă, prietenoasă și relaxată dintre ei și noi. Pentru oportunitatea de a sta de vorba la o cafea cu Alex și Andrei, fiind încurajată să îi întreb tot ce mi-a trecut prin minte, fără să știu că îi aveam în față chiar pe cei doi parteneri coordonatori. Pentru poveștile stagiarilor care au vorbit despre rolul lor concret în echipă, despre activitățile și provocările cu care se confruntă la început de drum, precum și despre primele lor succese!”Andra Chițănău, avocat Asociat Reff & Asociații, participant la ediția din 2015 a Zilei Porților Deschise la Reff & Asociații.


* pentru informații, doritorii o pot contacta pe Simona Gardea la adresa de e-mail: sgardea@deloittece.com

Evenimente conexe

Leave a Reply