Business planning în mediere / 26-28 mai 2016, București

Pro Training Mediation Intense organizeaza atelierul

Business planning in mediere

Bucuresti, Str. I. L. Caragiale, nr. 7

26-28 mai 2016

Puncte profesionale: 8 puncte de pregatire profesionala

Business Planning in Mediere” este un atelier de lucru dezvoltat in mod special pentru mediatorii la inceput, ce doreste sa-i ajute in a-si porni eficient propriul birou de mediator, prin planificarea corecta a strategiei de business.

Dincolo de aspectul legal al profesiei, un mediator este si un antreprenor, astfel ca 90% din timpul alocat acestei activitati, mediatorul este un om de afaceri. De ce? Pentru ca dupa urmarea cursurilor de formare initiala, dupa autorizare si achitarea taxelor specifice, acesta ce confrunta cu toate aspectele atat pozitive cat si negative pe care le intampina oricare alt profesionist, din orice alt domeniu, ce doreste sa-si deschida o afacere proprie, si anume crearea si implementarea planului de afaceri. Mai mult decat atat, este recomandat ca un mediator sa inceapa acest proces chiar din timpul pregatirii teoretice, ba chiar sa se promoveze ca mediator, intrucat, cel mai probabil este ca primul caz de calitate (castig financiar si satisfactie profesionala) sa-l obtina dupa abia sase luni.

Pornirea unei afaceri poate fi descurajatoare și intimidanta, mai ales daca nu aveti nici o experienta anterioara similara. Pe partea cealalta insa, prin curaj si daruire, puteti ajunge departe, chiar pana in varf. Nimeni nu stie de la bun inceput exact cum merg lucrurile, sau cum sa faca totul pentru a-si asigura succesul. Doar prin experienta se invata cum sa nu se greseasca. Tocmai in acest punct aveti nevoie de ajutor specializat.

Exista nenumarate resurse pe internet ce va pot indruma in acest proces, cunostinte de care trebuie sa profitati. Doar prin practica si continua perfectionare profesionala, insa, veti gasi formula de succes pentru afacerea dumneavoastra, si doar in acel moment lucrurile se vor aseza in beneficiul dumneavoastra.

Din acest motiv va putem ajuta sa cresteti sansele de succes.

Formator: Denisa Savu

Pret: 400 lei

Curs de formare continua autorizat de Consiliul de Mediere


* mai multe informații la adresa de e-mail: office@trainingpro.ro