EdJust – Educație juridică în şcoli / 19 mai 2016, Bacău

Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași şi Asociaţia Studenţilor la Drept (ASD) organizează

EdJust – Educație juridică în şcoli

Bacău

19 mai 2016, 8:30

Proiectul este realizat de către Facultatea de Drept din Iaşi şi Asociaţia Studenţilor la Drept (ASD), și îl are ca formator şi partener pe judecătorul din cadrul CSM – Cristi Danileţ, şi are în vedere facilitarea accesului la cunoștințe elementare de drept în rândul elevilor și liceenilor.

Bucurându-se de un real succes în judeţele Iaşi, Vaslui, Botoșani și Suceava, cu aproape o mie de beneficiari, cu zeci de cereri de reîntoarcere, zeci de articole în presă şi multe feedback-uri constructive, proiectul are în vedere cuprinderea întregii regiuni de Nord Est a României, urmând a se derula seminare şi în judeţele Neamţ și Galați.

Astfel, studenţi facultății de Drept de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, vor susţine seminare de educaţie juridică la două licee importante din Bacău. Activitatea va debuta începând cu ora 8:30 la  Colegiul Tehnic ”Henri Coanda” și începând cu ora 11:30, la Colegiul Național ”Gheorghe Vrănceanu”.


* mai multe informații la nr. de telefon: 0756.769.344 sau adresa de e-mail: gavriluta.anca@yahoo.com

Leave a Reply