803 citiri

Inovația financiară, protecția consumatorilor și stabilitatea financiară în pieţele aflate în dezvoltare (ed. 2) / 2-3 iunie 2016, București

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) în parteneriat cu Academia de Studii Economice și Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează conferința internațională

Inovația financiară, protecția consumatorilor și stabilitatea financiară în pieţele aflate în dezvoltare (ed. 2)

București, Academia de Studii Economice

2-3 iunie 2016

Desfăşurată sub egida “Zilelor ASF”, conferinţa din acest an are loc în două zile consective: 2 şi 3 iunie, la Academia de Studii Economice din Bucureşti, în care vor fi dezbătute teme relevante cu privire la contribuţia inovaţiei financiare la creşterea economică, analizată din perspectiva asigurării protecţiei consumatorilor şi a stabilităţii financiare în pieţele aflate în curs de dezvoltare.

Conferinţa se bucură de participarea Președintelui ASF, Mișu Negrițoiu, a Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, beneficiind totodată şi de prezenţa mai multor oficiali şi experţi străini din cadrul Autorității Europene pentru Asigurări și Pensii Ocupaționale (EIOPA), Autorității Europene pentru Valori Mobiliare şi Pieţe (ESMA), precum și din conducerea autorităților de supraveghere din Austria, Ungaria şi Bulgaria.

Prima zi a acestui eveniment va fi dedicată schimbului de idei pe teme de interes aferente piețelor financiare între experți ai autorităților de supraveghere financiară naționale și europene, experți din industria financiară și reprezentanți ai asociaților profesionale.
Cea de-a doua zi a conferinţei propune o serie de prezentări academice şi lucrări de cercetare care vor fi susţinute de profesori sau cercetători de renume de la universități din ţară şi străinătate.


* mai multe detalii la adresa de e-mail: office@asfromania.ro.

Evenimente conexe

Leave a Reply