929 citiri

Lideri pentru integritate / 20-27 iulie 2016, Costinești

Asociația Pro Democrația, Direcția Generală Anticorupție și PROEDUS organizează școala de vară

Lideri pentru integritate

Costinești

20-27 iulie 2016

Te-ai întrebat, cel puțin odată, ce poți face TU pentru comunitatea ta? Cum poți fi cetățean activ? Cum te poți implica TU CETĂȚEANULE, în prevenirea faptelor de corupție? Cum poți ajuta TU la dezvoltarea unei societăți de cetățeni integri, corecți și morali?

Un workshop care se adresează studenților bucureșteni cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani, unde vor afla și vor înțelege mai multe despre buna guvernare, transparența decizională, justiție, dar mai ales despre fenomenul corupției, metodele de prevenire, ce înseamnă integritate, moralitate, corectitudine și cum poți fi un cetățean model pentru societatea românească. De asemenea, participanții vor învăța cum pot dezvolta proiecte proprii.

Despre eveniment
Școala de vară se adresează unui număr de 40 de studenți bucureșteni de la facultatățile de științe politice, administrație publică, relații internaționale, drept, jurnalism și comunicare.

Cum poți participa?
Trimite-ne pe adresa de email: fiisir@apd.ro, un curriculum vitae și o propunere de proiect, sub forma unui eseu, cu tema prevenirea corupției, integritate, moralitate și corectitudine. Propunerea trebuie să aibă maxim o pagină (în format PDF) și să cuprindă scopul proiectului și soluții care să conducă la diminuarea infracțiunilor de corupție.

Data limită: 10 iunie 2016, ora 23:59

Autorii celor mai bune propuneri de proiect vor fi contactati pentru transmiterea detaliilor de participare. Organizatorii asigură costurile de cazare în camere duble și mesele pe toată durata evenimentului, transportul urmând a fi asigurat de către fiecare participant în parte.

Evenimentul face parte din proiectul LIDERI PENTRU INTEGRITATE, implementat de Asociația Pro Democrația, Direcția Generală Anticorupție și PROEDUS. Scopul proiectului este formarea tinerilor pentru a deveni cetățeni model de integritate și moralitate, prin implicarea acestora în diverse activități non-formale de prevenire a infracțiunilor de corupție.


* mai multe detalii la nr. de telefon: 0751.194.718 sau la adresa de e-mail: fiisir@apd.ro, persoana de contact Iuliana Iliescu, manager proiect.

Evenimente conexe

Leave a Reply