1,305 citiri

Prevenirea și combaterea terorismului prin norme de drept penal (ed. 3) / 14-17 decembrie 2016, Iași

Școala doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, în colaborare cu Institutul de științe penale din Bordeaux, Franța, organizează Conferința internațională francofonă a doctoranzilor în drept penal cu tema

Prevenirea și combaterea terorismului prin norme de drept penal (ed. 3)

Iași, Universitatea Al. I. Cuza, Facultatea de Drept

14-17 decembrie 2016

Manifestarea științifică își propune reunirea doctoranzilor din domeniul dreptului penal, valorificarea rezultatelor cercetării, precum și stimularea colaborării internaționale, într-un domeniu actual, precum cel al terorismului.

Prin tradiție, la conferință participă doctoranzi în drept penal, alături de coordonatorii acestora, din următoarele centre universitare: Universitatea Bordeaux, Franța; Universitatea Nantes, Franța; Universitatea de Stat din Chișinău, Republica Moldova; Universitatea de Vest, Timișoara, România; Universitatea din Craiova, România; Universitatea București, România; Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, România. Sunt invitați să participe doctoranzii în drept penal și din alte centre universitare, din țară și din străinătate, alături de îndrumătorii acestora.

Evenimentul este coordonat de către prof. univ. dr. Tudorel TOADER (Rectorul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, România) și prof. univ. dr. Jean-Christophe SAINT-PAU (Decanul Facultății de Drept din Bordeaux, Franța).

* mai multe detalii la adresa de e-mail: drept@uaic.ro sau la nr. de telefon: 0232.201.058

Evenimente conexe

Leave a Reply