1,367 citiri

Autostrada de Drept (ed. 6) / 21-25 noiembrie 2016, București

Asociația Studenților în Drept organizează

Autostrada de Drept (ed. 6)

București

21-25 noiembrie 2016

Toamna aceasta, circulaţia pe Autostradă se deschide pe 21 noiembrie şi va fi în direcțiile Bucureşti-Chişinău, Bucureşti-Cluj, Bucureşti-Craiova, Bucureşti-Iaşi, Bucureşti-Sibiu şi Bucureşti-Timişoara, după cum au anunțat oficialii proiectului ajuns la cea de-a VI-a ediție.

Autostrada de Drept este un proiect al Asociației Studenților în Drept care presupune un schimb de experiență între studenții din cele mai importante centre universitare. În cadrul acestui proiect, studenți din Chişinău, Cluj, Craiova, Iaşi, Sibiu şi Timişoara vor petrece o săptămână în București, iar voi, studenți ai Facultății de Drept a Universității din București, aveți ocazia de a cunoaşte timp de o săptămână (21-25 noiembrie) viaţa de student la Drept în alt oraş decât cel în care v-ați obişnuit deja! Depăşeşte-ți limitele, împărtășește experiența bucureşteană și cu alte oraşe și vei avea numai de câștigat.

Dacă eşti dornic să pleci în Chişinău, Cluj, Craiova, Iași, Sibiu sau Timişoara, descarcă-ţi chestionarul de înscriere de la adresa http://asd-ub.ro/chestionar-selectie-ADD.docx şi trimite-l la autostradadedrept@asd-ub.ro în perioada 7-10 noiembrie 2016.

 

Evenimente conexe