1,482 citiri

Întâlnire cu avocatul Ernest-Virgil Popovici / 8 noiembrie 2016, București

Danube Youth Alliance organizează

Întâlnire cu avocatul Ernest-Virgil Popovici

București, str. Nicolae Iorga, nr. 1

8 noiembrie 2016

Pe data de 8 noiembrie, la orele 18:30, vă invităm la o întâlnire cu domnul avocat Ernest Virgil Popovici, unul dintre cei mai mari avocați români. În cadrul acestui eveniment, invitatul special ne va vorbi despre experiența lui profesională, evoluția sistemului juridic în România, perspectivele viitoare și va răspunde curiozităților participanților din sală.

Ernest-Virgil Popovici este unul dintre cei mai respectați avocați în România. Domeniile lui de expertiză sunt atât cel energetic, cât și cel bancar și de finanțe. După o carieră de succes înaintea anilor 1990 la firme de firme de avocatură internaționale de top, domnul Ernest-Virgil Popovici s-a întors în România și a lucrat la cele mai importante privatizări, lucrând atât cu domeniul public, cât și cel privat.

Așadar, pentru a participa la această întâlnire, vă rugăm să trimiteți un mail de confirmare la adresa: office@danubeyouth.ro, indicând numele, vârsta, unitatea de învățământ și eventuale întrebări adresate domnului Popovici. Locurile sunt limitate, iar acestea se vor oferi pe baza principiului ”Primul venit, primul servit”.

Evenimente conexe