Curs de pregătire Admitere Magistratură și INM 2017 / 20 ianuarie – 28 februarie 2017, București

Euro Best Team organizeaza

Curs de pregatire Admitere Magistratura si INM 2017

Bucuresti

20 ianuarie – 28 februarie 2017

Emilian Stănișor:
”Ne bucuram sa avem un numar important de cursanti admisi si in 2016, iar o parte dintre ei ocupa lucuri fruntase la cele trei probe ale concursului de admitere in magistratura si INM. Desi concurenta a fost si de aceasta data una acerba, locurile scoase la concurs nu au fost ocupate in totalitate. Standardele profesiei devin tot mai ridicate, iar pregatirea consecventa face diferenta.
Cursantii admisi de-a lungul anilor ne-au demonstrat ca admiterea nu este o loterie, ci este posibila doar celor foarte bine pregatiti. Sesiunea de inscrieri pentru cursul de lunga durata este in plina desfasurare. Impreuna cu colegii mei, atat de la proba juridica, cat si de la rationament si interviu, am pregatit noi exercitii si aplicatii menite sa activeze mecanismele de intelegere si de lucru cu notiunile invatate, in diferite contexte.
Va asteptam la curs!”

Prezentarea cursului:
Nou! Salile sunt dotate cu laptop-uri, iar cursantii au acces gratuit la program informatic legislativ specific pregatirii pentru admiterea in magistratura.

Cursul pentru admiterea la magistratura este un curs complet si complex, care are ca obiectiv principal pregatirea pentru sustinerea concursului de admitere la INM si Magistratura. Cursul acopera toate probele de concurs: Drept civil, Drept procesual civil, Drept penal, Drept procesual penal, Interviu si Rationament logic.

Cursul de pregatire este asteptat atat de studentii din anii trei si patru, cat si de persoanele care profeseaza in domeniul juridic si se pregatesc pentru o noua cariera. Cursul ofera un concept care permite oricarui candidat, indiferent de nivelul de pregatire la care se afla, sa acopere toata materia si sa aprofundeze fiecare capitol din tematica.

Cursul de pregatire a viitorilor magistrati organizat de Euro Best Team este primul lansat in Romania, in anul 2011, si urmareste un concept international de pregatire, aplicat si in alte tari, in vederea pregatirii candidatilor pentru accesul in magistratura.

Echipa de lectori este formata din magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie avansata.

Metodele de lucru vizeaza resetarea stilului de invatare si pun accent pe dezbatere, analiza tehnicilor de intocmire si de solutionare a grilelor, analiza problemelor teoretice, simulari de interviu, descompunerea in structuri logice a grilelor si exercitiilor de rationament logic, dozarea eforturilor personale, mentinerea nivelului optim de motivare, metode de invatare activa, scheme pentru organizarea materiei si a capitolelor.

Cursul se incheie cu sesiune de simulare a concursului de admitere pentru toate probele de concurs.

La solicitare, va putem elibera diplome de participare Euro Best Team.

Modulele de Rationament logic si Interviu incluse in Cursul de pregatire pentru Admitere Magistratura, pot fi achizitionate si individual.

Obiectivele cursului:
– Organizarea invatarii si structurarea materiei pe obiective;
– Intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
– Deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
– Consolidarea cunostintelor teoretice;
– Evaluarea si autoevaluarea pe tot parcursul pregatirii;
– Recapitularea activa si continua a materiilor de concurs;
– Simularea examenului de admitere;
– Dezvoltarea gandirii critice.

Beneficii pentru cursanti:
– Buna cunoastere a tematicii si a cerintelor INM;
– Buna planificare a timpului ramas pana la concursul de admitere;
– Estimare corecta a efortului individual necesar pregatirii;
– Pozitionarea nivelului de pregatire in cadrul unui grup de persoane care au acelasi obiectiv;
– Lista actualizata cu carti, manuale, materiale necesare pregatirii;
– Organizarea materiei pe capitole, cu planificare de studiu saptamanala, insotita de feedback in sesiuni de evaluare intermediare;
– Buna intelegere a modului in care trebuie abordata grila de concurs.

Echipa de lectori
Conf. univ. dr. Emilian Stănișor – Drept penal, Drept procesual penal
Magistrat – procuror de cariera, Emilian Stănișor a fost formator al Institutului National al Magistraturii.
Este lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, este specialist in dreptul penal, drept procesual penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate.
Emilian Stănișor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti.

Nicoleta Irimiea – Drept civil
Magistrat – procuror de cariera cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile).
Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului.
Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.

Mircea Dobre – Drept procesual civil
Magistrat – judecator, timp de 15 ani a indeplinit functia de magistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.
Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului civil si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept.

Livia Mohîrță – Interviu
Livia Mohîrță este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti).
Livia Mohîrță detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor – este cercetator DICE (proiect internaţional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra.

Ionel Mohîrță – Rationament logic
Dr. Ionel Mohîrță este psihosociolog, doctor in psihologie, cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si psihoterapie analitica.
Este autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei.
Este Vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala.
Are peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.

Detalii organizatorice:
Durata: 6 saptamani
Vineri, sambata si duminica

Interval orar:
Vineri: 17:00-21:00
Sambata: 08:30 – max. 17:30

Saptamana I: 20, 21, 22 ian. 2017
Saptamana II: 27, 28, 29 ian. 2017
Saptamana III: 3, 4, 5 feb. 2017
Saptamana IV: 10, 11, 12 feb. 2017
Saptamana V: 17, 18, 19 feb. 2017
Saptamana VI: 24, 25, 26 feb. 2017

Simulare: 27, 28 feb. 2017 (luni si marti)

Pretul cursului:
3.900 lei pentru inscrierile efectuate pana la data de 12 decembrie 2016;
4.500 lei pentru inscrierile efectuate in perioada 13 decembrie 2016 – 3 ianuarie 2017;
5.500 lei pentru inscrierile efectuare incepand cu data de 4 ianuarie 2017.

Procedura de inscriere:
– Pentru rezervarea locului la curs accesati FORMULARUL DE INSCRIERE si selectati sesiunea dorita: “Curs intensiv admitere INM/Magistratura, 20 ianuarie – 28 februarie 2017”.
– Completarea formularului reprezinta rezervarea locului pana la momentul efectuarii platii.
– Dupa completarea formularului veti primi prin e-mail o copie a formularului de inscriere si o factura proforma.
– Termenul de plata este de 3 zile de la data emiterii facturii proforme. Termenul de plata poate fi restabilit, dar nu mai tarziu de inceperea cursului.
– Plata facturii proforme se poate face online – pe site-ul firmei (in aplicatia de inscriere), la sediul firmei (Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti) cu cardul sau numerar, la banca, cu factura proforma.
– Dupa efectuarea platii se trimite dovada acesteia la adresa de e-mail: office@eurobestteam.ro.
– EBT confirma efectuarea platii, emite factura fiscala si trimite detalii organizatorice.
– Plata se poate face in 5 rate lunare, cu dobanda 0, pentru posesorii cardului Avantaj.
– Persoanele care nu detin Card Avantaj pot sa plateasca in doua rate, pana la inceperea cursului.
– In prima zi a cursului vor fi aduse copia cartii de identitate si copia diplomei de licenta. Studentii vor aduce o dovada care sa ateste calitatea de student la drept.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0756.065.296, office@eurobestteam.ro.

Evenimente conexe