Gala Studenților Români din Străinătate (ed. 8) / 5 ianuarie 2017, București

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) organizează

Gala Studenților Români din Străinătate (ed. 8)

București, Palatul Parlamentului

5 ianuarie 2017, ora 18:00

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță încheierea înscrierilor pentru Competiția Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate în anul universitar 2015-2016.

Excelența în educație. Fidela misiunii asumate de la înființare, LSRS promovează tineri români cu rezultate și realizări academice și extra-curriculare care se situează la un nivel înalt pe plan național și internațional.

Cea de-a opta ediție a Galei Studenților Români din Străinătate marchează în același timp aniversarea a opt ani de activitate a LSRS. Proiectele derulate de LSRS au ca obiectiv principal să ofere studenților români din străinătate un cadru de dialog și recunoaștere prin susținerea intereselor acestora și promovarea meritelor lor în societatea românească actuală. LSRS încurajează păstrarea legăturii cu România și promovarea unei imagini pozitive a țării noastre peste hotare, prin intermediul acestor modele de excelență și profesionalism.

Toți cei interesați să ia parte la o seară de Gală sunt invitați să își rezerve gratuit un loc prin completarea formularului disponibil aici. Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de înscrieri.

Pentru orice informații suplimentare, vă stăm la dispoziție atât prin e-mail: (rares.raducanu@dk.lsrs.ro), cât și la telefon (004552903927).