798 citiri

Infracțiunile economice. Evaziunea fiscală. Infracțiuni prevăzute de Legea nr. 31/1990. Bancruta / 18 noiembrie 2016, Craiova

Baroul Dolj și Baroul Olt în colaborare cu Centrul Teritorial Craiova al I.N.P.P.A. și Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova organizează conferința

Infracțiunile economice. Evaziunea fiscală. Infracțiuni prevăzute de Legea nr. 31/1990. Bancruta

Craiova, Facultatea de Drept a Universității din Craiova, Aula Magna

18 noiembrie 2016, ora 14:00

10 ore de pregătire profesională continuă

Lucian-Bernd Săuleanu, Decanul Baroului Dolj – Cuvânt de deschidere

Mihail Udroiu, dr., formator INM, judecător Curtea de Apel Oradea – Aspecte procedurale referitoare la investigarea infracţiunilor de evaziune fiscală. Cereri şi excepţii în faza camerei preliminare.

Alexandra Lăncrănjan, formator INM, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 – Incidenţa prevederilor legii 31/1990 şi a problematicii de bancrută frauduloasă în cauzele având ca obiect evaziunea fiscală.

Sebastian Bodu, lect. univ. dr., MBA, avocat Baroul București – Abuzul de bunuri sociale

Flaviu Ciopec, lect. univ.dr., avocat Baroul Timiș- Evaziunea fiscală. Aporii jurisprudențiale

Moderatori
Manuela Gornoviceanu, avocat Baroul Dolj
Sebastian Rădulețu, prof. univ. dr. Universitatea din Craiova, avocat Baroul Dolj

Avocații sunt invitați să comunice speakerilor întrebări și sugestii la adresa de email: conferinte@barouldolj.ro în vederea discutării în cadrul conferinței.

Taxa de participare este de 50 lei şi se poate achita și la locaţia conferinţei (în ziua în care va fi organizată), la casieria Baroului Dolj (Craiova, Calea Bucureşti, Bl. 17D mezanin) sau în contul Baroului Dolj nr. RO24 BRDE 170S V725 4607 1700 deschis la BRD-GSG Craiova.

Evenimente conexe