Sesiune specială de pregătire pentru Concursul de Admitere în Magistratură / 6 martie – 25 aprilie 2017, București

Euro Best Team organizeaza

Sesiune speciala de pregatire pentru Concursul de Admitere la Magistratura

Bucuresti

6 martie – 25 aprilie 2017

NOU! Institutul National al Magistraturii a anuntat un nou concurs pentru admiterea la Magistratura care va incepe in data de 9 aprilie 2017 pentru ocuparea unui numar de 85 de posturi de judecatori si 43 de posturi de procurori.

Pentru acest concurs, Euro Best Team a lansat o Sesiune Speciala de Pregatire organizata in perioada 6 Martie – 25 Aprilie 2017.

Prezentarea cursului:
Cursul pentru admiterea la Magistratura este un curs complet si complex, care are ca obiectiv principal pregatirea pentru sustinerea concursului de admitere la Magistratura. Cursul acopera toate probele de concurs: Drept civil, Drept procesual civil, Drept penal, Drept procesual penal, Rationament logic si Interviu.

Cursul de pregatire se adreseaza persoanelor care profeseaza in domeniul juridic si se pregatesc pentru o noua cariera. Cursul ofera un concept care permite oricarui candidat, indiferent de nivelul de pregatire la care se afla, sa acopere toata materia si sa aprofundeze fiecare capitol din tematica.

Cursul de pregatire a viitorilor magistrati organizat de Euro Best Team este primul lansat in Romania, in anul 2011, si urmareste un concept international de pregatire, aplicat si in alte tari, in vederea pregatirii candidatilor pentru accesul in magistratura.

Echipa de lectori este formata din magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie avansata.

Metodele de lucru vizeaza resetarea stilului de invatare si pun accent pe dezbatere, analiza tehnicilor de intocmire si de solutionare a grilelor, analiza problemelor teoretice, simulari de interviu, descompunerea in structuri logice a grilelor si exercitiilor de rationament logic, dozarea eforturilor personale, mentinerea nivelului optim de motivare, metode de invatare activa, scheme pentru organizarea materiei si a capitolelor.

Impreuna cu lectorii cursului, magistrati de cariera, veti elabora strategii de pregatire individuala pentru dozarea efortului personal si gestionarea corecta a timpului ramas pana la concurs. Cursul se incheie cu o sesiune de simulare a concursului de admitere pentru toate probele de concurs.

La solicitare, va putem elibera diplome de participare Euro Best Team.

Obiectivele cursului:
– Organizarea invatarii si structurarea materiei pe obiective;
– Intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
– Deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
– Consolidarea cunostintelor teoretice;
– Evaluarea si autoevaluarea pe tot parcursul pregatirii;
– Recapitularea activa si continua a materiilor de concurs;
– Simularea examenului de admitere;
– Dezvoltarea gandirii critice.

Beneficii pentru cursanti:
– Buna cunoastere a tematicii si a cerintelor INM;
– Buna planificare a timpului ramas pana la concursul de admitere;
– Estimare corecta a efortului individual necesar pregatirii;
– Pozitionarea nivelului de pregatire in cadrul unui grup de persoane care au acelasi obiectiv;
– Organizarea materiei pe capitole, cu planificare de studiu saptamanala, insotita de feedback in sesiuni de evaluare intermediare;
– Buna intelegere a modului in care trebuie abordata grila de concurs.

Echipa de lectori:
Conf. univ. dr. Emilian Stănișor – Drept penal, Drept procesual penal
– Magistrat – procuror de cariera, Emilian Stănișor a fost formator al Institutului National al Magistraturii.
– Este lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, este specialist in dreptul penal, drept procesual penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate.
– Emilian Stănișor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti.

Nicoleta Irimiea – Drept civil
– Magistrat – procuror de cariera cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile).
– Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului.
– Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.

Mircea Dobre – Drept procesual civil
– Magistrat – judecator, timp de 15 ani a indeplinit functia de magistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
– In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.
– Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului civil si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Drept.

Livia Mohîrță – Interviu
– Livia Mohîrță este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti).
– Livia Mohîrță detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor – este cercetator DICE (proiect internaţional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra

Ionel Mohîrță – Rationament logic
– Dr. Ionel Mohîrță este psihosociolog, doctor in psihologie, cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si psihoterapie analitica.
– Este autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei.
– Este Vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala.
– Are peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.

Detalii organizatorice (pachet complet de pregatire):
Pregatire proba juridica: 6-31 martie 2017
Interval orar: 16:00-20:15 (de luni pana vineri)
Durata: 4 saptamani (37 sedinte x 2 ore curs/sedinta + simulare examen)

Pregatire proba rationament logic: 4-7 aprilie 2017
Interval orar: 16:00-20:15 (de marti pana vineri)
Durata: 4 zile (6 sedinte x 2 ore curs/sedinta + simulare examen)

Pregatire proba interviu: 25 aprilie 2017
Interval orar: 09:00-15:30
Durata: 1 zi (3 sedinte x 2 ore curs/sedinta)

Pretul pachetului: 3.900 lei pentru inscrierile efectuate pana la data de 22 februarie 2017
4.500 lei pentru inscrierile efectuate in perioada 23 februarie – 1 martie 2017
5.500 lei pentru inscrierile efectuate incepand cu data de 2 martie 2017

Procedura de inscriere:
– Pentru rezervarea locului la curs accesati FORMULARUL DE INSCRIERE si selectati sesiunea dorita: “Sesiune Speciala de Pregatire pentru Concursul de Admitere la Magistratura”.
– Completarea formularului reprezinta rezervarea locului pana la momentul efectuarii platii.
– Dupa completarea formularului veti primi prin email o copie a formularului de inscriere si o factura proforma.
– Termenul de plata este de 3 zile de la data emiterii facturii proforme. Termenul de plata poate fi restabilit, dar nu mai tarziu de inceperea cursului.
– Plata facturii proforme se poate face online – pe site-ul firmei (in aplicatia de inscriere), la sediul firmei (Splaiul independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti) cu cardul sau numerar, la banca, cu factura proforma.
– Dupa efectuarea platii se trimite dovada acesteia la adresa de e-mail: office@eurobestteam.ro.
– EBT confirma efectuarea platii, emite factura fiscala si trimite detalii organizatorice.
– Plata se poate face in 5 rate lunare, cu dobanda 0, pentru posesorii cardului Avantaj.
– Persoanele care nu detin Card Avantaj pot sa plateasca in doua rate, pana la inceperea cursului.
– In prima zi a cursului vor fi aduse copia cartii de identitate si copia diplomei de licenta. Studentii vor aduce o dovada care sa ateste calitatea de student la drept.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0756.065.296, office@eurobestteam.ro.

Evenimente conexe