1,848 citiri

Conferinţa Naţională de Contencios Administrativ (ed. 3) / 4 mai 2017, București

Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi Editura Universul Juridic organizează

Conferinţa Naţională de Contencios Administrativ (ed. 3)

București, Facultatea de Drept a Universității din București, Aula Magna, bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46

4 mai 2017

Moderatorii conferinţei vor fi domnul conf. univ. dr. Alexandru Sorin Ciobanu, avocat în Baroul Bucureşti, şi domnul lect. univ. dr. Ionuț Bogdan Dima, cadru didactic al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti.

În cadrul conferinţei vor lua cuvântul:
– Jud. dr. Gabriela Bogasiu – Secţia de contencios administrativ şi fiscal a ÎCCJ
– Prof. univ. dr. Traian Briciu – cadru didactic al Facultăţii de Drept – Universitatea din Bucureşti, avocat în Baroul Bucureşti, director al INPPA
– Executor judecătoresc Bogdan Dumitrache – formator INM
– Jud. Mihai Pantelimon Drăguţescu – Preşedintele Secţiei a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal din cadrul Tribunalului Bucureşti
– Jud. Ionel Florea – Secţia a VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal, Curtea de Apel Bucureşti
– Jud. Eugenia Marin – Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
– Judecător dr. Iuliana Rîciu – Secţia de contencios administrativ şi fiscal a ÎCCJ
– Prof. univ. dr. Dana Tofan – cadru didactic al Facultăţii de Drept – Universitatea din Bucureşti, avocat în Baroul Bucureşti
– Prof. univ. dr. Verginia Vedinaş – cadru didactic al Facultăţii de Drept – Universitatea din Bucureşti, consilier la Curtea de Conturi a României, conducătorul Departamentului Juridic al Curţii de Conturi
– Judecător, lector dr. Liviu Zidaru – cadru didactic al Facultăţii de Drept – Universitatea din Bucureşti, Curtea de Apel Bucureşti, formator INM.

Aşteptăm întrebările dumneavoastră pentru speakerii conferinţei. Cele mai interesante vor fi selectate de lectorii prezenţi, care vor oferi răspuns acestora în cadrul conferinţei. Data-limită până la care puteţi trimite întrebările dumneavoastră este 24 aprilie 2017 la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.

ÎNSCRIERI:
Taxa este de 350 de lei (TVA inclus) și cuprinde:
– Un exemplar al lucrării „Legea contenciosului administrativ. Legislație conexă și jurisprudență” (legislație ad litteram);
– Un exemplar al Revistei Legal Point nr. 2/2016;
– Voucher în valoare de 100 lei la achiziţionarea unui abonament la Portalul Universul Juridic;
– Pauzele de cafea și pauza de masă (bufet suedez).

REDUCERI:
– Pentru studenţi, masteranzi sau doctoranzi, precum şi pentru stagiarii profesiilor juridice, reducerea este de 50% (taxa devenind 175 de lei/pers).
– Pentru 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme se oferă o reducere de 10% din preţul pachetului ales (taxa devenind 315 de lei/pers).
– Pentru 3 sau mai mulţi participanţi din cadrul aceleiaşi firme se oferă o reducere de 15% din preţul pachetului ales (taxa devenind 297,5 de lei/pers).
* Reducerile nu se cumulează.
** Toate preţurile conţin TVA.

Data-limită pentru înscrieri este 2 mai 2017.

IMPORTANT: Înscrierea va fi confirmată doar după primirea dovezii de plată. În cazul netrimiterii dovezii de plată, accesul în sala de conferinţă va fi restricţionat.

Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferinţă, pot solicita returnarea banilor până cel târziu vineri, 20 aprilie 2017. Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulţumim pentru înţelegere.

Pentru mai multe informații sau înscrieri e-mail: conferintele@universuljuridic.ro sau telefon: 0733.674.555.

Evenimente conexe