2,499 citiri

Curs Pregătire Admitere Magistratură și Avocatură. Sesiune intensivă / 28 iulie – 27 august 2017, București

Euro Best Team organizeaza cursul

Curs Pregatire Admitere Magistratura si Avocatura. Sesiune intensiva

Bucuresti

28 iulie – 27 august 2017

Prezentarea cursului
Nou! Salile sunt dotate cu laptop-uri, iar cursantii au acces gratuit la program informatic legislativ specific pregatirii pentru admiterea in magistratura.

Cursul pentru admiterea la Magistratura si Avocatura este un curs complet si complex, care are ca obiectiv principal pregatirea pentru sustinerea concursului de admitere la Magistratura si Avocatura. Cursul acopera toate probele de concurs pentru Magistratura: Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, Interviu si Rationament Logic si proba juridica pentru Avocatura.

Cursul de pregatire este asteptat atat de studentii din anii trei si patru, cat si de persoanele care profeseaza in domeniul juridic si se pregatesc pentru o noua cariera. Cursul ofera un concept care permite oricarui candidat, indiferent de nivelul de pregatire la care se afla, sa acopere toata materia si sa aprofundeze fiecare capitol din tematica.

Cursul de pregatire a viitorilor magistrati organizat de Euro Best Team este primul lansat in Romania, in anul 2011, si urmareste un concept international de pregatire, aplicat si in alte tari, in vederea pregatirii candidatilor pentru accesul in magistratura.

Echipa de lectori este formata din magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie avansata.

Metodele de lucru vizeaza resetarea stilului de invatare si pun accent pe dezbatere, analiza tehnicilor de intocmire si de solutionare a grilelor, analiza problemelor teoretice, simulari de interviu, descompunerea in structuri logice a grilelor si exercitiilor de rationament logic, dozarea eforturilor personale, mentinerea nivelului optim de motivare, metode de invatare activa, scheme pentru organizarea materiei si a capitolelor.

Cursul se incheie cu sesiune de simulare a concursului de admitere pentru toate probele de concurs.

La solicitare, va putem elibera diplome de participare Euro Best Team.

Obiectivele cursului
– Organizarea invatarii si structurarea materiei pe obiective;
– Intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
– Deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
– Consolidarea cunostintelor teoretice;
– Evaluarea si autoevaluarea pe tot parcursul pregatirii;
– Recapitularea activa si continua a materiilor de concurs;
– Simularea examenului de admitere;
– Dezvoltarea gandirii critice.

Beneficii pentru cursanti
– Buna cunoastere a tematicii si a cerintelor INM;
– Buna planificare a timpului ramas pana la concursul de admitere;
– Estimare corecta a efortului individual necesar pregatirii;
– Pozitionarea nivelului de pregatire in cadrul unui grup de persoane care au acelasi obiectiv;
– Lista actualizata cu carti, manuale, materiale necesare pregatirii;
– Organizarea materiei pe capitole, cu planificare de studiu saptamanala, insotita de feedback in sesiuni de evaluare intermediare;
– Buna intelegere a modului in care trebuie abordata grila de concurs.

Ce ne diferentiaza
Experienta. Cursul de pregatire a viitorilor magistrati organizat de Euro Best Team este primul lansat in Romania, in anul 2011, si urmareste un concept international de pregatire, aplicat si in alte tari, in vederea pregatirii candidatilor pentru accesul in Magistratura;
Lectorii magistrati experimentati in pregatirea candidatilor la concursul organizat de Institutul National al Magistraturii;
Cursurile practice bazate pe dezbatere;
Grilele actualizate la fiecare curs, conform legislatiei in vigoare;
Rezultatele cu o medie cuprinsa intre 30-40 de persoane admise in fiecare an;
Echipamentele si tehnologia. Laptop in sala , cu acces individual la program informatic de legislatie;
Preturile accesibile, datorate paletei largi de cursuri care ne permite sa practicam preturi rezonabile mentinand calitatea la cele mai inalte standarde;
Confidentialitatea. Euro Best Team este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Protectia Datelor prin care isi asuma pastrarea confidentialitatii datelor dumneavoastra.

Echipa de lectori
conf. univ. dr. Emilian StanisorDrept penal, Drept procesual penal
Magistrat – procuror de cariera, Emilian Stanisor a fost formator al Institutului National al Magistraturii.
Este lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, este specialist in dreptul penal, drept procesual penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate. Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti.

Nicoleta Irimiea – Drept civil
Magistrat – procuror de cariera cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile). Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului.
Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.

Mircea Dobre – Drept procesual civil
Magistrat – judecator, timp de 15 ani a indeplinit functia de magistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica. Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului civil si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Drept.

Livia Mohirta – Interviu
Livia Mohirta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti). Livia Mohirta detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor – este cercetator DICE (proiect internaţional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra.

Ionel Mohirta – Rationament logic
dr. Ionel Mohirta este psihosociolog, doctor in psihologie, cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si psihoterapie analitica. Este autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei.
Este Vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala. Are peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.

Detalii organizatorice
Durata: 5 saptamani
Vineri, sambata si duminica
Interval orar:
Vineri: 8:30-17:30
Sambata si duminica: 8:30 – max. 17:30
Saptamana I: 28, 29, 30 iulie 2017
Saptamana II: 4, 5, 6 august 2017
Saptamana III: 11, 12, 13 august 2017
Saptamana IV: 18, 19, 20 august 2017
Simulare: 26, 27 august 2017

Pretul cursului
3900 lei pentru incriere efectuate pana la data de 30 iunie 2017
4500 lei pentru inscrieri efectuate in perioada 1 iulie – 14 iulie 2017
5500 lei pentru inscrieri efectuate incepand cu data de 15 iulie 2017

Procedura de inscriere
Pentru rezervarea locului la curs accesati FORMULARUL DE INSCRIERE si selectati sesiunea dorita:
Curs intensiv admitere Magistratura si Avocatura, 28 iulie – 27 august 2017
Completarea formularului reprezinta rezervarea locului pana la momentul efectuarii platii.
Dupa completarea formularului veti primi prin email o copie a formularului de inscriere si o factura proforma.
Termenul de plata este de 3 zile de la data emiterii facturii proforme. Termenul de plata poate fi restabilit, dar nu mai tarziu de inceperea cursului.
Plata facturii proforme se poate face online – pe site-ul firmei (in aplicatia de inscriere), la sediul firmei (Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti) cu cardul sau numerar, la banca, cu factura proforma.
Dupa efectuarea platii se trimite dovada acesteia la adresa de e-mail: office@eurobestteam.ro.
EBT confirma efectuarea platii, emite factura fiscala si trimite detalii organizatorice.

Plata se poate face in 5 rate lunare, cu dobanda 0, pentru posesorii cardului Avantaj.

Persoanele care nu detin Card Avantaj pot sa plateasca in doua rate, pana la inceperea cursului.

In prima zi a cursului vor fi aduse copia cartii de identitate si copia diplomei de licenta. Studentii vor aduce o dovada care sa ateste calitatea de student la drept.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0756.065.296, office@eurobestteam.ro.

Evenimente conexe