623 citiri

Constantin Cunescu Business Law School (ed. 6) / 18-22 septembrie 2017, București

SCA Cunescu, Balaciu şi Asociaţii în colaborare cu Speak Out, Radu Zernoveanu, Curtea de Arbitraj Comercial Ilfov din Bucuresti, Students in Moots Association şi Network of International Law Students Bucharest Chapter organizează

Constantin Cunescu Business Law School (ed. 6)

București

18-22 septembrie 2017

Cine poate participa?
Cursurile sunt destinate studenților la drept în ani terminali (III – IV) cât şi proaspeţilor absolvenţi doritori să fie avocaţi şi chiar şi tinerilor avocați în primii doi ani ai carierei.

Când?
Cursurile au loc in perioada 18.09-22.09.2017.

Metodologie
Toate cursurile sunt orientate pe aspectele practice, urmând strategia “learning by doing”, participanții fiind încurajați să pună întrebări și să rezolve probleme reale.

Diplomă
În urma absolvirii școlii, participanții vor primi o diplomă de participare și vor fi introduși într-o bază de date ce va fi pusă la dispoziția firmelor de recrutare cât și a societăților de avocatură de business din București și din țară. Cei mai buni dintre participanţi vor primi oferte de angajare, stagii de practică specializată sau pregătire pentru concursurile nationale şi internaţionale de arbitraj.

înscriere
Înscrierea în program se va face în baza completării fișei de înscriere. În acest an plata taxei de participare in valoare de 750 RON va fi suportată integral de către organizatori ca urmare a celebrării a peste 20 de activitate. Fișa de înscriere se va completa în mod exclusiv în limba Engleză.

Module
Cursuri generale
– care abordează chestiuni de interes general cum ar fi introducerea în avocatura de business sau tehnici informative şi de research sau pregătirea unui interviu de angajare.

Cursuri specializate
– care prezintă punctual noţiuni esenţiale oricărui avocat de business la început de drum, cum ar fi : tehnici de redactare contracte, opinii juridice şi acţiuni în instanţă sau acţiuni arbitrale, modalităţi de abordare a unui raport de due dilligence etc.

Cursurile sunt predate de avocaţi şi lectori cu experienţă care au dedicat o mare parte a activităţii lor acestor tipuri de activităţi specifice avocaturii de business.

Cursuri de engleză juridică
– predate de Reprezentanţii Pyramid Group, în care va fi pus accentul pe noţiuni predate deja atât în cadrul cursurilor generale cât şi a celor specializate.

Reprezentanţii Pyramid Group au o practică extensivă în predarea de cursuri de engleză juridică avocaţilor din mediul de business din cadrul a numeroase societăţi de avocatură.

Arbitraj simulat
Care va avea loc în ultimele 2 zile ale scolii de vară şi care va presupune, în baza unui caz real, redactarea unor documente procedurale şi susţinerea lor în faţa unui complet arbitral format di reputaţi jurişti cu experienţă în arbitraj internaţional şi ADR.

Redactarea acţiunii va fi efectuată pe echipe, fiecare echipă fiind îndrumată de către unul dintre coordonatorii departamentului de litigii din cadrul Cunescu, Balaciu şi Asociaţii. Impresii participanţi

Cel mai bun participant in concurs va deveni eligibil pentru ocuparea unui loc sponsorizat in echipa ce va fi pregatită de conf. univ. dr. Beatrice Onica Jarka pentru ediţia a – 24 – a Concursului de Arbitraj Comercial Internaţional Willem C. Vis: https://vismoot.pace.edu/ care se desfasoară in fiecare an la Viena, Austria sau o ofertă fermă de angajare la Cunescu, Balaciu & Asociaţii sau o practică de specialitate in avocatura de business.

:: formular online

Evenimente conexe