1,452 citiri

Dineul de deschidere al Facultăţii de Drept / 5 octombrie 2017, București

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti organizează

Dineul de deschidere al Facultăţii de Drept

București, Fratelli Social Club

5 octombrie 2017, 21:00

An de an, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti îşi primeşte proaspeţii studenţi printr-un eveniment de tradiţie, definit prin eleganţă şi distracție.

Dineul de deschidere al Facultății de Drept este, aşa cum îi spune şi numele, una din cheile ce deschid o nouă perioadă, menită să le întregească, în special noilor noştri colegi, perspectiva din care privesc titulatura de student la Drept.

Asociaţia Studenţilor în Drept are plăcerea de a te invita la petrecerea ce marchează un nou început de an universitar plin de provocări, dar și de bucurii, evenimentul care deschide seria de petreceri marca ASD.

Invitat special: Grasu XXL.

Prețul unui bilet este de 15 lei şi va putea fi achiziţionat în prima săptămână de facultate, în zilele de marți, miercuri și joi (3-5 octombrie), între orele 10:00-16:00, de la standul din fața Aulei Magna. În seara evenimentului, la intrare prețul unui bilet va fi 25 de lei.

Pentru a începe viața de student la Drept așa cum se cuvine, bobocii beneficiază de bilet gratuit, detaliile referitoare la intrarea în posesia biletelor urmând să fie anunțate în scurt timp.

PACHETE
Și pentru că orice petrecere este mai frumoasă alături de prieteni, îți punem la dispoziție ție și prietenilor tăi următoarele pachete:
Masa STANDARD – 300 lei (include 1 pachet de băutură alcoolică la alegere – whisky/vodka/gin/rom)
Masa VIP – 650 lei (include 2 pachete de băutură alcoolică la alegere – whisky/vodka/gin/rom)

OFERTE
1. La achiziționarea a două sau mai multe pachete, cel de-al doilea pachet, cât și următoarele, vor fi la prețul de 250 de lei.
2. La achiziționarea a 10 bilete în același timp, beneficiați de o reducere la pachetul primit, urmând să îl puteți achiziționa cu 250 de lei.

Pentru rezervări şi alte informații, persoana de contact este Ana-Maria Ciucă: 0732.431.184. Rezervarea se consideră efectuată doar în momentul achitării pachetului.

Toamna noi numărăm invitațiile la Dineu. Numără şi tu zilele ce au rămas pănă în data de 5 octombrie 2017. Te așteptăm!

Evenimente conexe