965 citiri

Învaţă să fii student! (ed. 5) / 26 septembrie – 1 octombrie 2017, Bucureşti

Asociaţia Studenţilor în Drept organizează

Învaţă să fii student! (ed. 5)

Bucureşti

26 septembrie – 1 octombrie 2017

Asociaţia Studenţilor în Drept anunţă organizarea celei de-a V-a ediţii a celui mai mare proiect al începutului de an universitar în cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti – „Învaţă să fii student!”.

Învață să fii student este o derulare pe fast-forward a perioadei de studenție pe care orice licean o așteaptă cu sufletul la gură. Este vorba de studenți care muncesc împreună pentru a le ura cel mai frumos bun venit viitorilor studenți. ISFS este o predare de ștafetă, o împărtășire de experiențe și entuziasm, primul contact cu pasiunea pentru cunoaștere care domnește în Templul Facultății de Drept. Suntem convinși că și în acest an, ca de fiecare dată, Învață să fii student! va fi săptămână pe care niciun boboc nu o va uita vreodată!
Crina-Daniela Marc, coordonatoare ISFS17

Învață să fii student! este proiectul plin de culoare pe care studenții din anii mai mari îl pregătesc cu entuziasm pentru boboci. Dorim să îi ajutăm să se familiarizeze cu ceea ce înseamna viața de student în general și, în special, cu ceea ce înseamnă viața de student la Facultatea de Drept, Universitatea din București.
Irena Negru, coordonatoare ISFS17

Vrei să îţi răspunzi la întrebările legale de Facultatea de Drept? Vrei sa afli ponturi utile legate de anul I de facultate? Vrei să îţi cunoşti viitorii colegi şi prieteni? Vrei să ne distrăm împreună înainte de începerea facultăţii?

Asociaţia Studenţilor în Drept te aşteaptă la „Învaţă să fii student!”.

Învaţă să fii student!” îşi propune asigurarea, pe parcursul săptămânii premergătoare începutului anului universitar, a cadrului ideal pentru familiarizarea celor mai noi studenţi ai Facultăţii de Drept cu mediul academic şi cu noii colegi, în cadrul unui proiect desfăşurat pe parcursul a mai multe zile.

Care este calendarul proiectului?
Ziua 1 – marţi, 26 septembrie 2017: Prezentarea facultăţii
Prima zi din cadrul proiectului „Învaţă să fii student!” are drept scop principal prezentarea Facultăţii de Drept şi a oportunităţilor oferite de aceasta. La finalul zilei se organizează şi o ieşire informală, pe grupuri.
Programul va cuprinde discursurile conducerii facultăţii, prezentarea noţiunilor de curs, seminar, sistem de credite, reclasificare, burse, a orarului şi a site-ului facultății, prezentarea tuturor materiilor studiate în anul I şi a modalităţilor de evaluare, a Colegiului juridic franco-român, a sistemului de la ID şi multe altele. Ziua se va încheia cu o ieşire informală pe grupuri, în scopul cunoaşterii şi socializării între participanţi.

Ziua 2 – miercuri, 27 septembrie 2017: Vizită la Palatul Parlamentului, în prima parte a zilei, urmată de o ieşire în grup la Berăria H, în cea de-a doua parte a zilei.

Ziua 3 – joi, 28 septembrie 2017: În prima parte a zilei, va avea loc un joc de cunoaştere destinat legării de noi prietenii, ziua urmând să se încheie cu seara de film.

Ziua 4 – vineri, 29 septembrie 2017: Program liber.

Ziua 5 – sâmbătă, 30 septembrie 2017: Prezentarea Asociaţiei Studenţilor în Drept (istoric, organigramă, departamente, recrutări).

Ziua 6 – duminică, 1 octombrie 2017: Ziua jocurilor alături de colegii de grupă, de serie, de an! Finalul proiectului.

Cum te înscrii?
Înscrierea se face până pe 10 septembrie 2017, ora 23:59, prin completarea formularului de înscriere disponibil aici.

Pentru informaţii suplimentare şi pentru a rămâne la curent cu anunţurile organizatorilor, accesaţi pagina de facebook a evenimentului.


Despre ASD
Asociaţia Studenţilor în Drept este unica asociaţie reprezentativă a studenţilor Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti. Misiunea asociaţiei constă în reprezentarea intereselor studenţilor în forurile decizionale constituite la nivelul Facultăţii şi al Universităţii, promovarea acţiunilor cultural-civile ale studenţilor, precum şi sprijinirea dezvoltării lor personale şi profesionale prin activitatea de voluntariat. Pentru informaţii suplimentare, vă invităm să ne contactaţi la adresa de e-mail office@asd-ub.ro. De asemenea, ne puteţi găsi pe:
• Web: http://asd-ub.ro/
• LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/asociaţia-studenţilor-în-drept
• Facebook: http://facebook.com/ASDrept
• Instagram: http://instagram.com/asd_ub

Evenimente conexe