1,089 citiri

CKS-Challenges of the Knowledge Society (ed. 12) / 11-12 mai 2018, București

Universitatea “Nicolae Titulescu” din Bucureşti, Universitatea Complutense din Madrid şi Universitatea Deusto din Bilbao, în parteneriat cu Fundaţia de Drept şi Relaţii Internaţionale “Nicolae Titulescu” și Baroul București organizează conferinţa știinţifică internaţională

CKS-Challenges of the Knowledge Society (ed. 12)

București

11-12 mai 2018

Conferința îşi propune să ofere specialiştilor din domeniul de cunoaştere al ştiinţelor juridice oportunitatea de a se întâlni, de a se cunoaşte şi de a face schimb de idei. CKS se adresează cadrelor didactice universitare, cercetătorilor și specialiștilor din domeniul juridic din ţară şi din străinătate, care sunt interesaţi de abordarea pluridisciplinară şi interdisciplinară a temelor de cercetare din domeniul ştiinţelor juridice.

Participarea la conferinţă oferă posibilitatea acordării a 7 ore de pregătire profesională pentru avocații înscriși în Baroul Bucureşti.

Termenul de trimitere a studiului final: 10 martie 2018
– CKS se desfăşoară exclusiv în limba engleză.
– pagina de web a conferintei este: http://cks.univnt.ro/

CKS 2018 / DOMENII DE INTERES
Sectiunea 1: Stiinţe juridice;
Ştiinţe penale
Drept privat
Drept public
Dreptul proprietăţii intelectuale

Sectiunea a 2-a: Ştiinţe economice;
Economie
Administrarea afacerilor şi marketing
Finanţe şi contabilitate

Sectiunea a 3-a: Ştiinţe politice şi administrative;
Ştiinţe politice, studii europene, relaţii internaţionale
Administraţie publică
Educaţie şi sociologie
Studii de gen

Sectiunea a 4-a: IT în ştiinţele sociale;

ÎNSCRIERE ONLINE
Pentru înscriere on-line accesați: http://cks.univnt.ro/formular_de_inregistrare.html

Studiile se vor încadra între minim 3000 de cuvinte şi maxim 12000 de cuvinte. Studiile vor fi evaluate sub aspectul originalităţii, semnificaţiei ştiinţifice, clarităţii şi aportului de noutate adus cunoaşterii. Fiecare articol va fi supus unei evaluări anonime, în sistem peer review. Toate comentariile şi sugestiile vor fi expediate autorilor în vederea modificării sau completării studiilor înscrise. Se impune ca studiile propuse să NU fi fost publicate sau înscrise în vederea publicării în alte periodice sau în cadrul altor manifestări ştiinţifice asemănătoare.

CKS 2018 / POSIBILITATI DE PUBLICARE
Studiile acceptate în urma procesului de evaluare peer-review vor fi publicate în proceedings-ul conferinţei, Challenges of the Knowledge Society, ediţia 2018, editat de Editura Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, cu ISSN. Începând cu ediţia a V-a a CKS, proceedings-ul Conferinţei are statut de revistă, periodic cu apariţie anuală. În prezent, CKS e-book este indexat în EBSCO-CEEAS, DOAJ, Index Copernicus și Ulrich’s.

TAXA DE PARTICIPARE LA CONFERINTA
Taxa de participare este de 100 Euro pentru un studiu (indiferent de numărul de coautori) conform protocolului încheiat. Taxa acoperă: publicarea studiului, mapa conferinței (inclusiv materialele promoționale) și pauza de cafea. Fiecare autor poate participa la CKS 2018 cu maximum două studii.

Cheltuieli adiţionale (optionale), conform formularului de înregistrare online:
20 euro (sau echivalentul în lei la cursul zilei) – prânzul organizat la Restaurantul “Sare şi Piper”, http://www.sare-piper.ro/ (în imediata apropiere a Universităţii „Nicolae Titulescu”)
30 euro – cina festivă.


* mai multe detalii la adresa de e-mail: conference@univnt.ro

Evenimente conexe