862 citiri

Eveniment aniversar: prof. univ. dr. Nicolae Volonciu – 90 de ani / 24 noiembrie 2017, București

Facultatea de Drept a Universității din București organizează

Eveniment aniversar: prof. univ. dr. Nicolae Volonciu – 90 de ani

București, Facultatea de Drept, Aula Magna

24 noiembrie 2017, 15:00

Facultatea de Drept a Universității din București are bucuria de a fi alături de profesor univ. dr. Nicolae Volonciu la sărbătorirea vârstei de 90 de ani. Evenimentul aniversar va avea loc la data de 24 noiembrie 2017, începând cu ora 15:00, în Aula Magna a Facultății de Drept.

Cu această ocazie, cei care au lucrat îndeaproape cu prof. Volonciu au pregătit un volum de mărturii și studii juridice dedicat domniei sale. Volumul este coordonat de conf. univ. dr. Cristian Mitrache și lector univ. dr. Andra-Roxana Trandafir, fiind publicat la Editura Universul Juridic, partener al evenimentului.

La manifestare sunt invitați să participe foști studenți, doctori și doctoranzi ai profesorului, cadrele didactice din învățâmântul juridic, studenții Facultăților de Drept, precum și alți profesioniști ai dreptului interesați de eveniment.

Sărbătorirea se adaugă unui alt eveniment deosebit de important, ce a avut loc la 17 octombrie 2017, când președintele României a semnat decretul prin care a oferit profesorului Ordinul Național „Steaua României”, în grad de Cavaler.

De asemenea, manifestarea din 24 noiembrie 2017 coincide, în mod fericit, și cu sărbătorirea a 158 de ani de existență a Facultății de Drept a Universității din București.

Evenimente conexe