698 citiri

Femeile în avocatura de afaceri: provocări și perspective / 11 octombrie 2017, Chișinău

ELSA Republic of Moldova organizează

Femeile în avocatura de afaceri: provocări și perspective

Chișinău, Tucano Coffee Brasil

11 octombrie 2017, 18:00

Vocația de a fi avocat se referă, în esență, la o stare de spirit rezultată din ansamblul de valori și calități, cultivate cu multă conspirație și cu un deosebit simț al dreptății.

A fi un avocat veritabil, presupune o luptă continuă cu nedreptățile ce pot afecta oameni care depind de tine, de priceperea ta, de maniera în care îți vei pune în valoare abilitățile și competențele, pasiunea, măiestria și obsesia pentru respectarea legii.

În acest sens, ELSA Republic of Moldova își continuă seria de activități socio-informative #LawyersAtWork, prin intermediul cărora își propune să familiarizeze persoanele interesate cu particularitățile profesiilor juridice.

Evenimentul din această serie se va desfășura sub genericul ”Femeile în avocatura de afaceri: provocări și perspective”, în calitate de reprezentante ale acestei meserii nobile fiind invitată Viorica Bejan, avocat în cadrul Biroului Asociat de Avocați ”Gladei și Partenerii”, și Ilona Nicula, avocat asociat în Biroul de Avocați ”Popa și Asociații”.

În vederea rezervării unui loc, vă rugăm să completați formularul de înregistrare.


* mai multe detalii la nr. de telefon: 069980454 (Alina Gaja).

Evenimente conexe